Trušček o FFC 23: Truhan bi pobijedio Senyeia, a čini se kako mene čeka borba s “malim”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.03.2016 12:04h Autor:

Ivica Trušček

MMA dio FFC 23 eventa prokomentirao je ponajbolji borac promocije Ivica Trušček. Smatra da zna tko može stati na kraj Laszlu Senyeiu, a ima osjećaj s kime bi se on mogao iduće boriti.

Trušček je odmah po kraju eventa prokomentirao one najvažnije događaje, a posebno je zanimljivo čuti njegov sud jer pozna većinu boraca koji su nastupili. Protiv nekih se borio, kao što su Viktor Halmi i Laszlo Senyei, a neke kao što je Ivan Gluhak poznaje i privatno. Zanimljivo, Trušček je jedini FFC borac kojeg Laszlo Senyei nije završio, a Viktora Halmia je nokautirao krajem prošle godine.

“Laszlo je bio malo bolji u stojci i na kraju je imao uvjerljiv finish. Mlađi je, brži i svestraniji, no mislim kako bi ga Matej Truhan dobio.

Halmi je bio isti kao protiv mene, kao da ne želi biti tamo. Njemu je potrebna duga pauza, možda čak i zauvijek.

Vila, Bravo! Uskočio kao zamjena u zadnji čas, 19 godina, a samouvjeren kao da je favorit. Čim mu je Zrna u kutu, šanse su mu odmah porasle. Kad mi netko započne rečenicu s “imam osjećaj…” inače odmah prestanem slušati, ali ja imam osjećaj kako ću se boriti s malim.

Schranz se mora boriti protiv Roosmalena, to bi bio svjetski slug fest!”

Bit će zanimljivo vidjeti tko je idući planirani protiv za Laszla Senyeia, no i to hoće li se dogoditi borba Truščeka i Vile. Ahmed je odmah nakon eventa rekao kako je Trušček kralj ove promocije te da bi se volio boriti protiv njega. Bit će zanimljivo vidjeti što će odlučiti vodstvo promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI