Truhan u Beču došao do pobjede, Gaćeša poražen od iskusnog Di Galla

Vijesti iz regije 29.11.2015 12:15h Autor:

Matej Truhan s trenerima

Članovi zagrebačkog ATT-a, Matej Truhan i Filip Gaćeša, jučer su se borili u Beču na eventu GNP organizacije. Truhan je došao do pobjede protiv Jeana Felipe Dos Santosa, no Gaćeša nije bio jednako uspješan, odnosno presudilo je iskustvo njegovog protivnika.

Truhanov protivnik bio je vrlo dobar brazilski parteraš te je iz tog razloga cilj našeg borca bio što više kontrolirati situaciju i ne dozvoliti rušenja. To mu je upalilo, budući da je uspio držati distancu i kontrolirati tempo, a u drugoj rundi i dva puta ozbiljno uzdrmati Brazilca. Treća je runda mogla donijeti prekid, nakon što je Truhan pogodio udarac u jetru, ali sudac je povjerovao da je riječ o međunožju te Brazilcu dao priliku za odmor.

Na kraju je sudačka odluka bila jednoglasna u korist Truhana, no on je izjavio kako nije zadovoljan, odnosno smatra da je trebao doći do prekida. 

Filip Gaćeša je doživio poraz na račun iskustva, jer je protiv sebe imao iskusnog Markusa Di Galla, borca koji već godinama nastupa po najboljim organizacijama u ovom dijelu Europe. Filip je jako dobro radio i dvije runde bio bolji borac, no ta aktivnost ga je umorila i to je iskusniji borac dočekao u posljednjoj dionici. Srušio ga je, uhvatio mu ruku te ga počeo udarati, a sudac je nakon nekog vremena prekinuo borbu. Udarci nisu bili jaki, no Filipova ruka je bila u 'crucifixu', što mu je onemogućavalo da se brani te je zbog toga doživio poraz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI