Truhan odlazi u American Top Team

Vijesti iz regije 07.01.2014 16:20h Autor:

Matej Truhan

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih MMA boraca, Matej Truhan, uskoro će nastaviti trenirati u SAD-u u jednom od najpoznatijih klubova – American Top Teamu.

Zahvaljujući suradnji Croatian Combat Academyja, gdje Truhan inače trenira u posljednje vrijeme, i ATT-u, "Do Koske" je dobio iznenada veliku priliku.

"Matej Truhan dobio je vizu sa Sjedinjene Američke Države čime je svladana i posljednja prepreka njegovom odlasku na pripreme u dvoranu American Top Teama, Coconut Creek, Florida.. Drago mi je zbog Mateja jer mislim da on to zaslužuje više od bilo koga drugoga. Matej "Do Koske" Truhan je BORAC u pravom smislu te riječi. Nema trenera, borca ni boljeg poznavatelja MMA sporta koji će reći suprotno. Matej može biti i primjer mladim borcima koji su tek na početku. Po ponašanju na treningu, zalaganju i posvećenosti sportu. Onome što čini razliku između boraca, i glumaca koji glume borce", poručio je jedan od osnivača Croatian Combat Academyja, Dražen Forgač.

Pretposljednji meč odradio je na FFC-ovom eventu u listopadu prošle godine kad je u Zagrebu slavio tehničkim nokautom protiv Josifa Al Saida, a nedugo nakon toga slavio je i u Green Gold Clubu na Bilić-Erić security Fight Nightu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI