Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Truhan o najtežem trenutku karijere i udarcu koji ga je koštao FFC-ove titule | Fight Site

Truhan o najtežem trenutku karijere i udarcu koji ga je koštao FFC-ove titule

Vijesti iz regije 15.11.2016 14:58h Autor:

Truhan vs Halmi

Član FFC rostera i ponajbolji regionalni borac lake kategorije, Matej Truhan, rodom dolazi iz Krapinskih Toplica te je samim time privukao pozornost jednog lokalnog portala koji se odlučio čitateljima predstaviti ovog 30-godišnjeg MMA borca.

Matej je tako portalu Zagorje International, otkrio svoje MMA početke, detalje iz privatnog života, a progovorio je i o najtežem trenutku svoje karijere.

“Nakon prestanka igranja nogometa, imao sam veliku želju za treniranjem nekog kontaktnog borilačkog sporta, ali u blizini nije bilo kluba gdje bih mogao trenirati. S 20 godina počeo sam rekreativno trenirati kick-boks, a paralelno i brazilski jiu-jitsu. Brzo sam napredovao i počeo raditi prve amaterske MMA borbe. Uz MMA, natjecao sam se u amaterskom kickboxingu, brazilskoj jiu-jitsi te nešto u boksu i hrvanju”, opisao je ‘DoKoske’ svoje početke pa progovorio o udarcu koji mu je najteže sjeo u cijeloj karijeri.

“Najteži trenutak mi je bio kada sam nakon dvije i pol runde dominacije nad Halmijem u borbi za FFC titulu, primio aperkat koji mi je slomio kost ispod oka, nakon kojeg sam izgubio vid i morao predati borbu. Taj udarac koštao me titule i nastupa na UFC-u u Zagrebu”, prisjetio se Truhan meča s bivšim FFC-ovim prvakom Viktorom Halmijem koji ga je svladao prije dvije godine u Poreču.

Za cijeli intervju s hrvatskim borcem posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI