Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Truhan nakon nastupa u Rusiji: Zadnje dvije minute mi ostavljaju gorak okus u ustima (VIDEO) | Fight Site

Truhan nakon nastupa u Rusiji: Zadnje dvije minute mi ostavljaju gorak okus u ustima (VIDEO)

Vijesti iz regije 20.06.2016 13:47h Autor:

Truhan vs. Aliev

Matej Truhan se vratio iz Rusije gdje je na EFN 50 eventu izgubio od domaćeg predstavnika Akhmeta Alieva. Unatoč takvom ishodu, Matej je odradio kvalitetan nastup na priredbi koju je predvodio legendarni Fedor Emelianenko, a po povratku u Zagreb se ukratko osvrnuo na svoj posljednji meč.

“Borio sam se u petak na povijesnoj priredbi u Sankt Peterburgu gdje je legendarni Fedor imao glavnu borbu večeri. Izgubio sam na bodove. Jedini gorak okus u ustima mi ostavljaju zadnje dvije minute treće runde gdje sam ležao kao krava na leđima znajući da gubim borbu. Uzdrmao me u izmjeni prije rušenja pa mi se vrtilo u glavi i onda me je lagano srušio, a ja sam zbog mantanja ostao ležati kao pička umjesto da se dignem i poginem kao muško.

Hvala Forgiju koji je bio sa mnom, trudio sam se slušati njegove upute tijekom borbe. Hvala svim ostalim trenerima iz ATT-a, Saletu iz BK Arena i trening partnerima, mojem menadžeru koji mi je omogućio nastup na takvom eventu, obitelji, prijateljima i svima koji prate MMA. Nadam se da nisam osramotio vas i našu zemlju. Također, hvala mojem poslodavcu i sponzoru Klemm security te Polleo sportu. Ispričavam se ako sam nekoga zaboravio”, poručio je Truhan preko Facebook profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI