Truhan: Kost je zarasla, nadam se borbi u ožujku

Vijesti iz regije 21.01.2015 21:57h Autor:

Matej Truhan

Matej Truhan je završio oporavak od operacije, koja je uslijedila nakon ozljede dobiveme u meču s Viktorom Halmiem. Rekao je kako se nada borbi u ožujku te što namjerava napraviti ako dobije priliku za revanš s mađarskim borcem.

Pitali smo Mateja kako je protekao oporavak i kad očekuje iduću borbu. Rekao nam je: "Kost je zarasla i vratio sam se treninzima. Nadam se borbi u ožujku, no vidjet ćemo."

Protiv Viktora Halmia je bio blizu osvajanja FFC pojasa, no trenutak nepažnje rezultirao je porazom, no i ozljedom. Naravno da se Matej nada revanšu, a upitali smo ga što bi promijenio u novoj borbi. Odgovor je bio jasan: "U idućoj borbi s Halmiem ću pokušati izbjegavati raditi pogreške, jer samo jedna je bila dovoljna da u prošlom meču doživim poraz."

Na kraju je prokomentirao povratak Mirka Filipovića u UFC te mogućnost dolaska najjače svjetske organizacije u Hrvatsku: "Jako mi je drago zbog Mirka i jedva čekam ponovno ga vidjeti u oktogonu. A UFC će doći u Hrvatsku, no nisam siguran hoće li to biti prije ili kasnije. Sve je pitanje vremena."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI