Truščeku u porazu razbijena glava, Truhan također izgubio!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.08.2012 22:19h Autor:

Ivica Trušček

Večeras je u Danskoj svoj treći poraz u karijeri doživio talentirani hrvatski borac Matej Truhan, a nažalost u pretposljednjem meču večeri poražen je i Ivica Trušček, koji je ipak pružio zaista fantastičan nastup.

Organizacija Royal Arena 2 večeras je u svom kavezu ugostila dva hrvatska borca. Od naših predstavnika u kavez je najprije ušao talentirani Matej Truhan, koji ipak nije uspio stići do nove pobjede u karijeri u borbi s bosansko-hercegovačkim protivnikom Damirom Hadžovićem.

Nakon što je Truhan prije nekoliko mjeseci nesretno izgubio meč u Rusiji, večeras je u Danskoj doživio novi poraz nakon što su suci odlučili većinskom odlukom pobjedu dodijeliti Hadžoviću.

U prvom meču večeri koji je otišao dalje od prve runde Truhan je bio nešto lošiji tijekom prve dvije runde, ali je zato pojačao tempo u posljednjoj rundi te je čak uspio jednim udarcem čak i malo uzdrmati Hadžovića, no do pobjede ipak nije stigao.

U pretposljednjem meču večeri u kavez je ušao možda i najbolji hrvatski MMA borac iz nižih kategorija. Ivica Trušček suprotstavio se znatno manje iskusnom Nicolasu Dalbyju, kojeg su kladionice proglasile uvjerljivim favoritom. Na dan meča koeficijent na pobjedu Truščeka je čak s 3.00 skočio na 3.30, a čini se da su nažalost bookmakeri ipak barem većim dijelom bili u pravu.

Dalby je vrlo dobro otvorio borbu, bio je znatno bolji tijekom većeg dijela prve runde. Svojom agresivnošću često je pokušavao pronaći rupu koju bi mogao iskoristiti te je bio znatno aktivniji i zasluženo slavio u prvoj rundi s 10-9.

Druga runda donijela je sjajnu borbu, Ivica je ovog puta bio nešto aktivniji, iako je Dalby ponovno bio taj koji je više radio. Primio je hrvatski borac par težih udaraca, no uspio je zato Trušček raskrvariti nos svom protivniku. Naš je predstavnik u posljednjoj rundi morao tražiti pobjedu prekidom s obzirom na ipak nešto bolje predstave Dalbyja, ali to nažalost ipak nije uspio. Imao je Ivica svojih prilika, ali Dalby se vrlo dobro držao te je čak jednom prilikom udario našeg borca laktom u glavu te ga je raskrvario, ali moramo reći da je krvi bilo i na drugoj strani.

Dalby je uspio slaviti i u trećoj rundi te je ubilježio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom, no publika je oduševljena s obzirom na to da su imali priliku gledati zaista fantastičnu borbu, pa ipak treba pohvaliti borca Croatian Top Teama na odličnom nastupu unatoč porazu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI