Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trušček: Zabrljao sam u najvažnijem trenutku, više nikad neću u velter kategoriju! | Fight Site

Trušček: Zabrljao sam u najvažnijem trenutku, više nikad neću u velter kategoriju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.06.2013 14:02h Autor:

Trušček VS Senyei

Ivica Trušček nije nastavio pobjedničkom stazom u FFC-u nakon što je u Zadru pobijedio crnogorskog borca Vasu Bakočevića. Ovog puta bolji od njega bio je Mađar Laszlo Senyei koji je krajem prošlog mjeseca u Osijeku pobijedio i Ivana Gluhaka.

Borac Black Dragon Alliancea iz Zagreba bio je prilično razočaran svojom predstavom u Poreču.

"Tipično za mene, zabrljao sam u najvažnijem trenutku i na velikoj pozornici. FFC je imao veliko planove za mene, ali sad moramo vidjeti što će biti s time", bio je prilično tajanstven Ivica koji je i nakon ove borbe završio na šivanju glave.

"Moram odmah reći i da sam odlučio kako se više nikad neću boriti u velter kategoriji. Bez obzira što sam na dan meča blizu 85 kilograma, preslab sam za tu kategoriju i previše se umorim u hrvanje te situaciji kad me pribiju uz konopce ringa. Osim toga, imam i barem pet kilograma viška, pa sam sebe umaram i sporiji sam. Budimo iskreno, tako ne izgleda profesionalni sportaš."

"Ono u čemu sam pogriješio je i to što sam sam sebi zacrtao da ću samo boksati, dok sam GNP, koji mi je najjača strana, radio praktički samo kad sam slučajno završio u gornjoj poziciji, umjesto da iskoristim svaku priliku kako bih nanio štetu protivniku.

"Moja treća greška je što sam u 15 minuta borbe bacio desnu ruku samo jedan jedini put. Koliko god volio udarati s lijevom, ipak je teško pobijediti u meču s jednom rukom. Trebao sam biti i agresivniji. Čini mi se da sam si zamislio da je dovoljno da se pojavim u ringu i da ću pobijediti."

"O mojoj borbi u FFC-u se ovog puta nije previše pričalo, pa sam ga možda upravo zbog toga ja olako shvatio. Vaso je na zadnjem eventu napravio odličan show, pa sam i ja bio motiviraniji. Kako god bilo, za sve sam si sam kriv i ponovno sam prošao školu te je pritom skupo platio. Nadam se da taj razred više neću morati ponavljati."

"S gospodinom Zovkom sam već dogovorio da ću nastupiti ponovno u FFC-u tijekom rujna u Sarajevu ili Puli, pa se nadam da ću tom prilikom pokazati svoj puni potencijal u lakoj kategoriji koja mi više odgovara i gdje sam puno konkurentniji. Zahvaljujem se i FFC-u, to je organizacija koja predstavlja ostvarenje snova svih boraca i gledatelja. Još ne mogu vjerovati da takvo nešto postoji u Hrvatskoj", rekao je Ivica za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI