Trušček pred FFC 21 vaganje: Vidim tri moguća scenarija borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.11.2015 16:46h Autor:

Ivica Trušček

Ivica Trušček kao zamjena je uskočio u borbu protiv Vladislava Kančeva, no njemu takve stvari nikad nisu bile problem. Najavio je borbu te prognozirao kako može završiti u tri scenarija. U dva od njega, pobjedu bi odnio naš borac, dok Bugaru pripada jedna opcija.

Zapravo, Ivica se po svom obićaju, fanovima i prijateljima obratio preko Facebooka. Njegovi statusu uvijek su iskreni i zanimljivi te ujedno nevjerojatno simpatični, pa iz tog razloga ovog prenosimo u cijelosti. I to u originalu, uz male prepravke, jer Ivicin poseban stil izražavanja nije fer prevoditi.

"Sutra idem na vagu za FFC.21. Ovaj puta spuštam samo na 77 kg, makar sam rekel da više nebum… Očito lažem ko pes.

U petak se borim protiv Bugara Vladislava Kancheva koji još nije zgubil..On je mlad, jak, brz, hrabar i agresivan. Svejedno, nije me impresioniral u borbama koje sam videl, al ako me zvekne samo sa jednim od svojih divljih krošea, nebu me više ni Bog digel. Borba mladosti protiv iskustva, snage protiv pameti, agresije protiv kalkulacije i hrabrosti protiv znanja.

Vidim tri moguća scenarija: On dobiva nokautom, ja na bodove u stojci ili prekidom Ground n' poundom, ako 'popuši' neki od mojih podlih trikova za bacanje, jer je prejak i prebrz za normalno rušenje.

Ne vidim kak bi ovo moglo biti dosadno, pa svi koji mogu nek dođu u petak u Rijeku, event je vrhunski a ulaznice jeftine.

Tko ne može, neka gleda na HRT 3 ili FCWORLD.tv…

Bore se i moji prijatelji iz kluba, Bruno Guštović iz zabave, a Tomo Spahović za pojas te još desetak dobrih MMA i Kickboks borbi, na eventu koji organizatori opisuju kao najbolji do sada.

Hvala ATT veprovima na treninzima, Kreši Merčepu na taktici i savjetima iz kuta, gospodi Zovku, Petraku, Juriću i cijeloj FFC ekipi na vrhunskoj organizaciji te firmi Martinjak Mesnica doo na financijskoj pomoći u ovo, parama oskudno vrijeme.

Borbu posvećujem tragično preminulom Vladi Bušiću.
Počivaj u miru prijatelju…"

Ivica ovdje nastupa samo mjesec dana nakon sjajnog nokauta protiv Viktora Halmija. Budući da je riječ o borbi velter kategorije, ovog puta vjerojatno ne bi trebao imati problema s kilogramima te mu želimo jednako dobru i zanimljivu borbu kao u Zagrebu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI