Trušček o nezgodnoj situaciji s press konferencije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 13:15h Autor:

Photo: FFC

Ivica Trušček bio je u srijedu jedan od najzaslužnijih za prilično zanimljivu press konferenciju koja se održala u hotelu Panorama. Trušček je imao problema sa skidanjem kila i zbog toga su organizatori bili prisiljeni podići gornju težinsku granicu te će Trušček i Halmi nastupiti do 73.5 kilograma u borbi koja ipak neće biti za FFC pojas. Zanimljivu situaciju koja se odvila na press konferenciji Ivica je u svom stilu prokomentirao na Facebooku.

"Terror" je u jednom trenutku svima prisutnima na zanimljiv način htio prikazati zašto nije borac za velter kategoriju. Za tu je prigodu zatražio pomoć Laszla Senyeija, borca s kojim se već borio. Ivica je, zapravo, htio prikazati koliko je velteraš Senyei veći od njega i tom prigodom objasniti kako je jednostavno fizički preslab za tu kategoriju te da može pobijediti samo borce od kojih je tehnički puno bolji. Senyei nije shvatio Truščekove namjere pa je u jednom trenutku prikazao negodovanje zbog nastale situacije. Mnogi "Terrorovi" fanovi bili su nezadovoljni ponašanjem borca iz Mađarske pa je Ivica preko Facebooka stao u obranu kolege iz ringa, ali se i zahvalio fanovima što su uz njega.

"Dio mojih prijatelja je ljut na Laszla Senyeija jer se na konferenciji za medije ponio agresivno prema meni. Zahvalan sam na njihovoj podršci i znam da na njih mogu računati i kod najmanjih problema, ali u ovom trenutku nema mjesta za ljutnju na Laszla, on je krivo protumačio cijelu situaciju i mislio je da ga ismijavam pa je tako reagirao. On je dobar dečko, na kraju sam pričao s njim i sve smo rasčistili tako da nema potrebe za ljutnjom. Viktor Halmi i ja ćemo se sutra dobro potući, ali prije svega bi trebali biti prava gospoda i sportaši", poručio je Trušček.

Ivicu i brojne druge borce možete večeras podržati svojim dolaskom u "Cibonu", ali ih i pratiti preko TV ekrana u izravnom prijenosu na Fight Channelu te na sljedećem LINKU.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI