Trušček nakon novog poraza: Mijenjam nadimak u Turist!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.12.2012 17:20h Autor:

Ivica Trušček (foto: Mixfight.ru)

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca doživio je drugi poraz u nizu te 14. u karijeri u nedjelju u Moskvi na priredbi Battle 9 gdje ga je ugušio Murad Machaev.

Ivica Trušček prihvatio je nastup u glavnom gradu Rusije u posljednji trenutak, a nije mu problem predstavljalo ni što je nedavni meč također u toj državi završio s prilično teškom ozljedom noge. Bellatorov član Murad Machaev očito je bio pretežak zalogaj za borca zagrebačkog CTT-a.

Meč se vrlo brzo iz stojke preselio u parter, gdje se Murad pokazao daleko spretnijim i već je sredinom prve runde uspio stići do pobjede zahvatom.

Nadamo se da je Ivica ovom prilikom barem izbjegao ozljede te da će biti spreman za nastup u Dubrovniku na Noći gladijatora 7 gdje je ranije tijekom prosinca također ugovor nastup, a tamo mu je protivnik mađarski borac Laszlo Soltesz sa skorom 19-8.

Nedugo nakon poraza oglasio se i sam Ivica na svom Facebook profilu. "Sve ću reći time da nisam zapravo nikad vidio taj zahvat zbog kojeg sam tapkao. Time je potpuno jasno kakve sam šanse imao protiv njega, barem sam izgubio od Bellatorovog borca. Moja je volja neuništiva i ne stajem s borbama dok god imam dvije ruke i dvije noge, ili barem po jednu", poručio je "Terror" te se našalio na svoj račun dodavši da mijenja svoj nadimak u "Turist".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI