Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trušček: Imam novog protivnika u Zagrebu, ali više me brine 10 kila koje moram skinuti | Fight Site

Trušček: Imam novog protivnika u Zagrebu, ali više me brine 10 kila koje moram skinuti

Vijesti iz regije 22.10.2013 09:36h Autor:

Ivica Trušček

Čelnici FFC-a posljednjih su dana imali dosta problema kad je u pitanju protivnik Ivice Truščeka za borbu na FFC-u 8 koji će se održati ovog petka u zagrebačkoj Areni.

Suparnik se promijenio i treći put, a posljednje ime, i vjerujemo konačno, koje će se suprotstaviti Ivici je Goran Vuković. Radi se o borcu koji je očito s "ovih prostora", ali trenira u Austriji. Sherdog o njemu otkriva tek da ima 0-2 MMA skor, ali radi se o borcu koji je daleko iskusniji u nekim drugim disciplinama.

O svemu se oglasio i Trušček na svom Facebook profilu.

"Nema veze zbog promjene, ionako se nisam ni za jednog od svih tih protivnika posebno pripremao. Vuković je solidan kick boksač, borio se i na Tajlandu, a protiv takvih uvijek imam najbolje mečeve. Najprije ću krenuti boksom, pa ako u tome bude bio bolji slijedi rušenje i GnP, osim ako se toga sjetim tek nakon što me doktor probudi i objasni mi gdje sam", našalio se Ivica na svoj račun.

"Puno teži zadatak mi je skinuti još deset kila prije borbe. Biti nokautiran je ništa prema tome, ali nekako ću već uspjeti. Obećajem dobru borbu i ako je itko ikad mislio pogledati moju ili bilo čiju MMA ili K1 Borbu, neka dođe u petak u Arenu Zagreb, jer bolje organizacije od FFC-a jednostavno nema. Oni koje te borbe ne zanimaju, mogu me slobodno pobrisati s Facebooka. Vidimo se u Areni!", poručio je Trušček.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI