Trušček i Truhan odlaze u Dansku

Vijesti iz regije 28.08.2012 10:41h Autor:

Ivica Trušček (foto: Mixfight.ru)

Ovog tjedna u Danskoj nastupaju dva hrvatska MMA borca, Ivica Trušček i Matej Truhan, a u sjeverni dio Europe putuju već danas iako su mečevi tek u petak.

Jedan do najboljih hrvatskih MMA boraca iz nižih kategorija, Ivica Trušček, imao je radno ljeto. Naporno se pripremao za svoj idući meč koji je na rasporedu ovog petka na priredbi Royal Arena 2 u Danskoj, a protivnik mu je još uvijek neporaženi Nicolas Dalby. On je u svojih osam mečeva ubilježio jednako toliko pobjeda.

Meč se čak našao i u ponudi jedne kladionice, no oni su uvjerljivim favoritom u meču, kojeg je ranije ovog mjeseca istaknuo i poznati Sherdog, proglasili Dalbyja. Nadamo se da će Ivica ipak iznenaditi, a uopće ne sumnjamo da će fizički i kondicijski biti potpuno spreman za novi veliki izazov u svojoj karijeri.

U Dankoj se također bori i perspektivni Matej Truhan, kojem će ovo biti prva borba nakon pretrpljenog poraza u ožujku u Rusiji. Njegov protivnik bit će Damir Hadžović, koji je otprilike podjednakog iskustva. U svojoj karijeri ostvario je četiri pobjede, dok je dva puta bio poražen.

Hrvatski borci u Dansku će otputovati već danas, tako da će imati i više no dovoljno vremena za prilagoditi se na novo okružje i potpuno odmorni dočekati ulazak u kavez u petak navečer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI