“Trušček gotovo da nema nikakvu šansu u Danskoj”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.08.2012 09:41h Autor:

Ivica Trušček (foto: Mixfight.ru)

Ivica Trušček našao se u ponudi jedne inozemne Internet kladionice zahvaljujući svom idućem meču, no čini se da mu bookmakeri ne vjeruju previše.

Borac zagrebačkog Croatian Top Teama, Ivica Trušček, posljednjeg dana ovog mjeseca ulazi u kavez u Danskoj, a protivnik će mu biti do sada neporaženi Nicolas Dalby. Treba napomenuti kako danski borac ima i daleko manje iskustva. Dalby u svojoj karijeri iza sebe ima svega osam borbi, dok ih je Trušček uspio sakupiti već 30.
 
Meč će se 31. kolovoza održati na drugoj po redu priredbi organizacije Royal Arena te se njihov dvoboj našao čak i u ponudi jedne Internet kladionice, no čini se da bookmakeri ne vjeruju previše u šanse hrvatskog borca.
 
Koeficijent na pobjedu Dalbyja je 1.33, dok svatko tko vjeruje u Truščeka može čak utrostručiti svoj uloženi novac s obzirom na to da je na njegovu pobjedu koeficijent čak 3.00.
 
Možemo stoga zaključiti da bookmakeri kladionice nisu dali gotovo nikakvu šansu Ivici, no nadamo se da će ih razuvjeriti te svojom 20. pobjedom u karijeri upozoriti ih da ga drugi put malo više cijene.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI