Trušček: "Anti-terorist" je neutralizirao "Teorrora" – svaka čast!

Vijesti iz regije 24.08.2015 10:01h Autor:

Ivica Trušček i Abubakar Vagaev

Ivica Trušček nije uspio stići do pobjede u čečenskom Groznom gdje je nastupio proteklog vikenda na Akhmat Fight Showu. No, na svom službenom Facebooku je otkrio da u Groznom, nije bilo sve "grozno". Poražen je od Abubakara Vagaeva jednoglasnom odlukom sudaca čime je prekinut njegov niz od četiri uzastopna slavlja.

Na službenom Facebooku je podijelio svoje dojmove iz daleke Čečenije.

"Sve je bilo super. 5 zvijezdica hotel, sve plaćeno, osobni prevoditelji i vodič po gradu. Za ulaz mi je u Groznom svirala Zadruga i kad sam doživio da me najavljuje žena iz Pridea, recimo sam to da dobro da sam imao suspenzor. Možda sam tu izgubio svu snagu…", našalio se Ivica i dodao:

"Prva runda očekivano njegova, bio je konkretniji, više je napadao, malo pogadao, ali svejedno je dobio rundu. U drugoj i trećoj je očekivano pao fizički, ali sam ja bio bezopasan i nisam bio ni blizu završetka. On se u međuvremenu pretvorio u hrvača i želio me atraktivno baciti 5 do 6 puta. Iako sam se ja odmah dignuo na noge, držao me u klinču do sudačkog prekida. Najbolje što sam uspio napraviti je pokušaj giljotine iz kojeg me morao pustiti u mount da bi se izvukao. Pogodio sam ga jednom lijevom u jetru te je u tom trenutku zajaukao. Sve ukupno, premalo za pobjedu. 'Anti-terorist' me neutralizirao i iskreno mu čestitam na pobjedi."

"Najgore od svega jest to što sam već deset puta naučio istu lekciju. Ne mogu konkurirati boljim velterašima koji imaju 8 kila mišića tamo gdje ih ja nemam. Nadam se da ću to shvatiti do stote borbe. nemogu konkurirati boljim velterasima jer oni jednostavno imaju tih 8kg misica gde ja imam spek. Bas da vidimo jel bum usvojil to znanje do 100te borbe. Nadam se da me u listopadu čeka borba u FFC-u, a do toga dijeta", zaključio je "Terror".

Ovo je Truščeku bio 24. poraz  u profesionalnoj karijeri uz 29 pobjeda. Vagaev je trenutačno na 5-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI