Tri hrvatska borca na novom AFC-u

Vijesti iz regije 12.05.2012 15:47h Autor:

Petar Mrazović i Zlatko Klarić

Slovenska MMA organizacija Adrenaline Freefight Challenge počela je s pripremama za održavanje svoje četvrte po redu priredbe, koja će i ovog puta biti održana u Trbovlju.

Fight card je još uvijek u izradi, no već sada je poznato da će se u Sloveniji na AFC-u 4 16. lipnja naći i nekoliko hrvatskih boraca.

U glavnom meču večeri u kavezu će se naći borac UFK Trešnjevka Petar Mrazović, koji iza sebe osim određengo amaterskog iskustva ima i odrađena tri profesionalna meča. Sve ih je odradio tijekom protekle godine, a učinak mu je stopostotan. U posljednjoj borbi je u West Gateu tehničkim nokautom svladao Adama Kantayeva. Protivnik će mu biti Slovenac Primož Vrbinc sa skorom od tri pobjede i jednog poraza.

Svog predstavnika u Trbovlju imat će i Croatian Top Team. Njih će predstavljati Matija Blažičević koji će nakon četiri poraza pokušati stići do svoje prve profesionalne MMA pobjede u dvoboju protiv Slovenca Jureta Smerdelja (skor 2-2).

Svoju prvu pobjedu u AFC-u, nakon što je na AFC 2 i 3 doživio poraz, tražit će borac CroMMA Gyma Aleksandar Rakas. Nakon što je u Trbovlju bio neuspješan u dvobojima protiv Bakočevića te Krušiča, ovog puta protivnik će mu biti Nejc Srića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI