Traži se hrvatski borac za “K1 turnir osam nacija” na Opatija Fight Nightu

Vijesti iz regije 27.08.2018 17:18h Autor:

OFN -Gervais

Opatija Fight Club ove godine obilježava deset godina uspješnog rada još jednim kvalitetnim izdanjem tradicionalnog međunarodnog borilačkog spektakla. Opatija Fight Night održat će se 20.10.2018. godine u Centru Gervais, na istoj lokaciji kao i prošle godine.

OFC priprema ovom prilikom iznimno atraktivne mečeve, a okosnicu će činiti turnir osmorice po K1 pravilima u kategoriji do 91 kilogram. Posebnost turnira je, kao što mu sam naziv “Osam nacija” govori, to što će se u njemu naći predstavnici čak osam država i to ne isključivo samo iz Europe.

Hrvatska će također imati samo jedno mjesto u spomenutom turniru, a želja organizatora je da to mjesto bude ponuđeno najboljem i najatraktivnijem zainteresiranom borcu za nastup.

Zbog toga iz OFC-a pozivaju sve hrvatske kickboksače do 91 kilogram zainteresirane za nastup u turniru da im se jave najkasnije do 05.09. na e-mail adresu [email protected] i navedu pritom osnovne podatke o sebi i pošalju fotografiju u visokoj rezoluciji u gardu za poster.

Pobjednik turnira osvojit će značajnu novčanu nagradu, ali i pobjednički pojas kojeg izražuje akademski umjetnik Igor Rukavina te vrhunski ručni sat marke Maserati uz posebnu pripadajuću pločicu od srebra. Novčane naknade osigurane su, naravno, i za sve ostale borce koji će nastupiti u turniru, kao i smještaj te putni troškovi. Borci će o svim detaljima biti informirani putem e-maila nakon prijave.

Kako je izgledao prošli Opatija Fight Night u Centru Gervais možete pogledati na LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI