Top 5: UFC izabrao najveće Miočićeve okršaje (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.04.2017 16:13h Autor:

Stipe Miočić

Polako nam se bliži 13. svibnja i noć u kojoj će Stipe Miočić braniti pojas prvaka, ali i ujedno tražiti osvetu za posljednji poraz u svojoj karijeri.

U glavnoj borbi eventa u Dallasu dočekat će ga njegov stari poznanik i bivši teškaški prvak Junior dos Santos. U slučaju pobjede, Stipe će, osim poravnavanja računa, izjednačiti rekord po broju uzastopnih obrana u teškoj kategoriji (2).

S približavanjem UFC-a 211 raste i njegova promocija pa su nam tako iz UFC-a izdvojili, po njihovom mišljenju, pet najvećih borbi u kojima je sudjelovao aktualni teškaški prvak.

VS. ROY NELSON (UFC 161, 15. lipnja 2013.)

Prvi nastup nakon prvog poraza u karijeri (vs. Stefan Struve) i dominantna predstava protiv UFC-ovog veterana.

VS. JUNIOR DOS SANTOS (UFC on Fox 13, 13. prosinca 2014.)

Unatoč porazu, Stipe je ovim nastupom definirao novo poglavlje u svojoj karijeri i postavio temelje za izgradnju pozicije na kojoj se danas nalazi.

VS. MARK HUNT (UFC Fight Night 65, 10. svibnja 2015.)

Borba u kojoj je “Super Samoanac” izgledao poput onog običnog. Miočić nam je priuštio neviđeno demoliranje istinske legende borilačkih sportova.

VS. FABRICIO WERDUM (UFC 198, 14. svibnja 2016.)

Povijesna noć u kojoj Stipe preuzima tron ispred 45 tisuća Werdumovih navijača.

VS. ALISTAIR OVEREEM (UFC 203, 10. rujna 2016.)

“The Reem” je pao i Miočić je srušio jednog od najuspješnijih teškaša u povijesti sporta. O ludoj atmosferi u Quicken Loans Areni, kao i rušenju prokletstva grada Clevelanda, pričalo se i mjesecima nakon borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI