Tomislav Spahović napustio Europsku MMA ligu: "Tamo je kvaliteta boraca ravna nuli!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2014 18:52h Autor:

Photo by Fight-Madness

Nakon što je proteklog vikenda poražen u pokazalo se revijalnom meču 1. kola Europske MMA lige, vjerojatno njezin najpoznatiji i najkvalitetniji borac, Tomislav Spahović, otkazao je daljnje sudjelovanje u natjecanju. 

Da pojasnimo…iako je meč izgubio zbog diskvalifikacije (upotreba nelegalnih tehnika), Spahović, koji je predstavljao Bosnu i Hercegovinu, je prošao u sljdeće kolo jer su organizatori spojili dva borca čiji su protivnici otkazali nastupe. Tako su i Spahović i njegov protivnik osigurali nastup u narednoj fazi natjecanja čak i prije međusobnog meča koji je od organizatora kvalificiran kao revijalni. No, unatoč svemu, Spahović je odlučio otkazati sljedeći meč, a svoj stav o čitavoj priči objavio je na službenom Facebook profilu. Post prenosimo u cijelosti…

"Ja sam također završio s Ligom iako sam prošao u sljedeće kolo. Nije to sve kako sam mislio. Dobro su meni govorili drugari koji su se tamo već borili, da to nije za mene stvar i da se vraćam korak unazad u karijeri s Ligom. Ali eto, svaka škola se plaća.  Diskvalificiran sam u dogovorenoj borbi, iako sam pokazao da sam mnogo kvalitetniji i klasa iznad i bolji u svakom segmentu. Vodio samo borbu u svoju korist, ali eto, ta njihova pravila bez lakta i koljena su me koštala diskvalifikacije. Mislim da je neozbiljno od strane organizatora da me drže do zadnjeg dana da se kao borim s Peterom Ondrušom i onda dođem na vaganje i kažu  da nema mog borca koji je otkazao. Čitave pripreme sam usmjerio na tog borca. Sranje!!

Ima tu dosta stvari i propusta koje neću javno reći, a nima želim da poprave stvari i drugi borci da ne ostanu uskraćeni. Ja osobno otkazujem i nisam zainteresiran za nastavak Lige. Kvaliteta boraca tamo je ravna nuli, čast izuzecima, ima ih, ali u manjem broju. Za razliku od većine boraca koje niti Google ne može naći. Jbt…m Jbt…

Hrvatski borcima želim sreću jer su vrlo kvalitetni. Mogu to posebno to reći o borcima od Bana. Svaka čast. A ovo ostalo je sve cccccccccccccc….

Imam ponude i druge planove i od sada ću ići u drugom pravcu. Ove godine idem u trening kamp u Ameriku da pokupim nova iskustva i da napredujem dalje. Smatram da svaki put kada izađem u borbi, vidi se moj napredak. No, to je sve ništa. Ima tu mnogo prostora. Radim na tome da bih što više napredovao. Nema predaje i nema povlačenja dok sam zdrav. 

Vrlo brzo sam u kavezu ili ringu, ali ovaj put po pravilima kako treba i gdje neće biti diskvalifikacije zbog lakta. 

Pozdrav svima."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI