Tomislav Spahović najavio osvajanje FFC pojasa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.07.2015 18:01h Autor:

Tomislav Spahović (foto:Facebook)

FFC sezona je na ljetnoj pauzi, no na pauzi nisu borci koji čekaju svoj idući nastup u najjačoj regionalnoj borilačkoj organizaciji. Oni su krenuli s pripremama za svoje iduće nastupe, a jedan od njih je i Tomislav Spahović, koji je najavio osvajanje FFC pojasa u poluteškoj kategoriji.

Sarajevski borac zapravo nema sreće sa svojim nastupima u FFC-u, budući da je do sad ostvario samo tri nastupa, no i tri pobjede. Posebno je u pamćenju ostao sarajevski event, gdje je ostajao bez dva protivnika, da bi na kraju slavio nad bugarskim borcem Kamenom Georgijevim, sudačkom odlukom nakon napete tri runde.

Spahoviću (7-5 u pro MMA karijeri) je ta borba dala uzlet za nastup u Sofiji, no prvo se ozlijedio on, a nakon toga je otpao i cijeli event te je organizacija na ljetnoj pauzi do jeseni. Da je Spahović krenuo s pripremama za svoj idući nastup, potvrdio je na svom Facebook profilu, gdje je postavio par fotografija i napisao:

"Idući meč mi je 18. rujna. Znam samo jedno, a to je da je FFC titula u poluteškoj kategoriji moja. Pojas će doći u moje Sarajevo!"

Tomo nije objasnio hoće li upravo ta borba biti za titulu, no rekao je kako do kraja godine slijede tri borbe, odnosno to mu je plan. Pitanje u vezi protivnika mu je postavio portal Novi.ba, no ni tu nije mogao dati konkretan odgovor, nego je rekao:

"Imaju dva protivnika koje razmatraju. Trenutno ne mogu reći više, no nije mi niti bitno, želim se boriti samo protiv najboljih."

Talentiranom BiH borcu je dolazak u FFC zapravo podigao karijeru na višu razinu. Prvo je atraktivno nokautirao Christiana Golčića, a prošle godine je savladao Sandora Okraša. No, FFC konkurencija do 93 kilograma je strašna. Osim njega, tu su još Alessio Sakara, Matej Batinić, Nicolai Salchow, Maciej Browarski, Marcin Prachnio, Stipe Bekavac i mnogi drugi. Bit će zanimljivo vidjeti što su iz FFC pripremili za ovog uvijek zanimljivog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI