Tko večeras napušta oktogon visoko podignute glave? Otkrijte što misle naše poznate osobe iz MMA svijeta!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.05.2015 22:57h Autor:

Stipe i Mark

Noćas će se Stipe Miočić boriti na gostujućem terenu. Dobrodošlicu u australski Adelaide će mu zaželjeti Mark "Super Samoan" Hunt. Miočić i Hunt predvode Fight Night 65, i vrlo vjerojatno, kao što su i obojica boraca nagovijestila, meč neće otići do sudačke odluke. Meč su za Fight Site prognozirali borci i treneri iz regije, a tko je što rekao, pročitajte u nastavku članka.

Stipe se vraća nakon poraza od Juniora dos Santosa, a Hunt nakon poraza od Fabricia Werduma u meču za privremenog prvaka teške kategorije.

Dražen Forgač: "Teško mi je biti objektivan jer sam veliki fan Marka Hunta. Po meni će Hunt nokautom završiti meč unutar prve dvije runde. Stipinu šansu vidim u kasnijim rundama. Mislim da meč neće otići do kraja."

Josip Artuković: "Miočić će pobijediti na bodove. Taktička borba kao protiv Royja Nelsona, s puno kretanja i pojedinačnih udaraca. Ne treba ulaziti u izmjene, jer ako ga Hunt pogodi Stipe će se probuditi u svlačionici. Miočić – jednoglasna odluka sudaca."

Bernard Ban: "Miočić na bodove."

Filip Pejić: "Stipe ima odlične kretnje u stand up borbi, ali i Samoanac dobro radi stojku. Mislim da će biti gusto prve dvije runde, ali poslije toga Stipe će dominirati mečom. Miočić KO u 3. rundi!"

Goran Babić: "Pa ja navijam za Stipu, ali bojim se da će ga Hunt nokautirati. Želio bih da me Stipe razuvjeri."

Hrvoje Martić: "Fan sam Hunta jednako koliko i Stipe. Tko god dobio neće mi biti drago jer će ovaj drugi izgubiti. Vjerujem da će Stipe u kasnijim rundama odvesti borbu u parter i biti u poziciji za završavanje meča G'N'P-om. S druge strane Hunt je u stanju nokautirati bilo koga i Miočić se s njim ne bi trebao nadboksavati. Meč je na pet rundi i tu je Stipe svakako u prednosti."

Dragan Pešić: "Svi vjeruju da je Stipe favorit u ovom meču. Na neki način i je, posebno nakon nekoliko posljednjih uvjerljivih pobjeda.  Mislim da će Hunt iznenaditi pred svojom publikom. Ako se Stipe bude taktički i inteligentno borio, srušio ga u parter, siguran sam da bi mogao dobiti ovaj meč. No, ako se bude "nadmudrivao" s Markom u stojci, mislim da će jedan Huntov udarac odlučiti. Hunt – nokaut 2. runda."

Zlatko Klarić: "Kod boraca takvog kalibra kao što su Miočić i Hunt ispravno je kombinirati samo mogućnosti koje se mogu događati pod određenim taktikama, dok prognoza nema smisla. Ako se borba bude vodila na nogama, kako ju obojica boraca vole voditi, Hunt je u blagoj prednosti zbog velike izdržljivosti na udarce. Mark je u stanju najvećeg umora zadati razorni udarac s kojim će nokautirati protivnika. Miočić mi se s druge strane čini kao kompletniji MMA borac. Ako uspije riješiti problem Markove odlične obrane od rušenja, u parteru vidim priliku za ostvarivanje prevage u sudačkoj odluci ili možda čak i neki pokušaj submissiona. Huntova će taktika biti na nogama i tu vidim 'ruski rulet' ako i Miočić krene s istom taktikom. Ako Stipe napadne sa svim oružjima koje posjeduje, vidim 55:45 u Miočićevu korist."

Stipe Drviš: "Navijam za Stipu, ali sve ostalo je teško za predvidjeti. Miočić mora u parter ako misli pobijediti."

Senyei Laszlo: "Mislim da će Miočić pobijediti tehničkim nokautom u 4. rundi."

Ivan Gluhak: "Hunt ima pretvrdu bradu da bi ga Stipe nokautirao, a Stipe je prebrz i pokretan da bi ga Mark mogao nokautirati sa svojom teškom rukom. Pobijedit će Stipe Miočić na bodove većinskom odlukom sudaca."

Dorijan Ilić: "Prednost dajem našem borcu Stipi zbog najjače forme u karijeri i trenutnog uspona koji za sada drži. Mislim da jače grize jer je pred njim još mnogo toga. Ne smijem zapostaviti ni legendarnog Hunta koji bi vrlo lako mogao preokrenuti situaciju jer ima bombe u rukama i više iskustva. Ali to je MMA, jedan udarac može presuditi, i s jedne i s druge strane. Dajem blagu prednost Miočiću, iako se svašta može dogoditi."

                                                                                                                                                                 Vice Stanišić
                                                                                                                                   [email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI