Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tkalec i Hajdrizi briljirali u četvrtom kolu Grappling lige | Fight Site

Tkalec i Hajdrizi briljirali u četvrtom kolu Grappling lige

Vijesti iz regije 19.04.2016 16:01h Autor:

Grap liga 4kolo

Oko 50 boraca natjecalo se u nedjelju na četvrtom kolu Grappling lige u 4allGymu na Črnomercu. Organizatori su se nakon ovog kola teško odlučili kao i do sada za ”MVP” borca kola. Ako pitate Marinka Hrastovića čelnika NFC organizacije i jednog od glavnih organizatora nagradu su ovoga puta zaslužila dvojica.

”Nakon četiri kola nekoliko boraca se definitivno istaknulo. Patrik Tkalec se natjecao u čak tri katgorije i izgubio je dva finala ali je opet pokazao visoku klasu. Recimo posljednja dva kola briljira Ditran Hajdrizi iz Slovenije. U svakom slučaju imamo puno boraca koji se vole okušati u parteru. Ako MMA nije vaš izbor Grappling liga je prava stvar”, rekao je Hrastović.

Ljubitelji borbe u parteru i BJJ majstori mogu se prijaviti slobodno i na sljedeće kolo. Iako se borcima iz kola u kolo honoriraju pobjede i nastupi bodovima. Iduće kolo je 15. svibnja u 4allGymu.

Inače, kotizacija za nastup je 40 kuna, vaganje je na dan borbi a prijave su na info@nokaut.hr il na 091 253 0655.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI