Tjelesna sprema karijere: Aleksander Emelianenko izgleda nevjerojatno! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.03.2018 17:58h Autor:

Alexander Emelianenko

Zakonski rehabilitirani zločesti brat jednog od najboljih MMA boraca u povijesti, Alexander Emelianenko, nastupa u vrhunskoj borilačkoj formi, a po posljednje objavljenoj fotografiji, čini se da mu je takva i tjelesna.

Otkako je izašao iz zatvora, Alex konstantno tvrdi kako je novi čovjek, a čini se da za tako nešto prezentira dobre reference. Ako izuzmemo svađu u koji je upao s bratom Fedorom, Alexu ide jako dobro. Preselio se u Grozny gdje trenira u Akhmat Fight Clubu te je sklopio prijateljstvo s čečenskim predsjednikom, Ramzanom Khadirovim. Tako je u posljednji pet mjeseci nastupio na čak tri eventa u njegovoj organizaciji.

Sva tri puta Alex je imao poznata europska imena za protivnike, odnosno ozbiljne borbe, a sva tri puta je sve završilo njegovom pobjedom prekidom u prvoj rundi, čime je 36-godišnjak trenutno na skoru 25-5. Prestao je izlaziti i baviti se nekim stvarima kojima se bavio ranije te se u potpunosti posvetio treningu i sportu, što se može primijetiti.

Kao najbolji dokaz tome, slijedi posljednje objavljena fotografija, na kojoj vidimo da Alex izgleda fantastično, odnosno da nikada nije izgledao bolje. Naravno, tu je i fotografija iz Pride dana, kao dokaz ove druge tvrdnje. I tko zna što još možemo očekivati od nje, ukoliko nastaviti ovako ozbiljno raditi po pitanju sporta i karijere. Svi najbolji uvjeti su mu apsolutno osigurani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI