Timski kolega Jona Jonesa na FFC-u 25 protivniku slomio čeljust

Vijesti iz regije 17.06.2016 15:40h Autor:

FFC 25 Springfield/Photo by FFC

Tyler East u Springfieldu nije došao do nokauta kao što je obećao, ali šteta koju je napravio Daleu Sopiju definitivno odgovara opisu.

Teškaši su obračunali prije tjedan dana na FFC 25 priredbi u Springfieldu u Massachusettsu. Iako su obojica najavili nokaut meč je završio pobjedom člana tima Grega Jacksona iz Albuquerquea koji je Sopija zaustavio kimurom točno u sredini uvodne runde upisavši tako drugu pobjedu submissionom u karijeri.

No osim što je demonstrirao jiu-jitsu sposobnosti, “The Beast” je opravdao zašto na svom skoru drži 11 pobjeda nokautom. Čovjek ima ozbiljnu snagu u rukama što je primijetio i Sopijev doktor. U poruci putem Facebooka Sopi je obavijestio fanove o svom medicinskom stanju nakon meča.

“Pozdrav mojoj obitelji i prijateljima. Nadao sam se da ću se brzo vratiti nakon ove posljednje borbe. U dobroj sam formi, tako da sam tio nastaviti i postati još bolji, ali nažalost imam loše vijesti. Nakon što sam obavio rendgen doktor mi je rekao da sam slomio čeljust. Pomalo sam uznemiren. Ne mogu trenirati 6-8 tjedana nakon što sam 18 mjeseci proveo izvan pogona, ali vratit ću se jači”, napisao je Sopi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI