Thompson najavio meč protiv Delije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 09:43h Autor:

Ante Delija

James Thompson bez ikakve sumnje spada među najiskusnije, ali i najpoznatije engleske MMA borce. Sa svojih gotovo dva metra visine i težinom koja nerijetko premašuje granicu teške kategorije od 120 kilograma plijeni pažnju među fanovima, a uskoro bi trebao odmjeriti snagu i s jednim Hrvatom.

Sam Thompson je na svom Facebook profilu protekle nedjelje najavio da će se uskoro boriti u Hrvatskoj, a protivnik će mu biti Ante Delija.

"Borba mi je sad potvrđena, nastupam u Hrvatskoj 3. srpnja protiv opasnog borca Ante Delijae. Jedva čekam taj meč", napisao je James.

Iako su pojedini mediji najavili kako će se ovaj okršaj održati na FFC-ovom eventu, Fight Site saznaje da hrvatska organizacija u tom razdoblju nema u planu održavanje eventa, tako da ostaje nepoznanica gdje će to Delija i Thompson ući u ring.

Podsjetimo, dubrovački borac je proteklog vikenda nastupio u glavnoj borbi MMA dijela FFC Futures 2 eventa u Opatiji te je slavio gušenjem u drugoj rundi, a protivnik mu je bio Nijemac Ruben Wolf.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI