Tesla FC 4: Sjajne pobjede Veličkovića i Bakočevića, Fedor promatrao iz prvih redova

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 15:23h Autor:

U Pančevu je održan Tesla FC 4, event koji je bio zamišljen kao večer u kojoj se međusobno natječu srpski i ruski MMA borci. Također, Tesla FC je dodijelila i svoj prvi pojas prvaka, koji je pripao Bojana Veličkoviću, koji je u slavio u borbi velter kategorije. Također, do pobjede je došla i FFC zvijezda Vaso Bakočević, a sve je iz prvih redova pratio legendarni Fedor Emelianenko.

Tesla FC 4 event bio je zamišljen tako da se održi 10 borbi u 10 različitih težinskih kategorija, a da se u njima međusobno bore ruski i srpski (pojačani Vasom Bakočevićem) borci. Također, Tesla FC je dodijelio i svoj prvi pojas, i to u velter kategoriji, a osvoji ga je Bojan Veličković. Event je svečano otvorio Fedor Emelianenko, koji je nakon toga borbe popratio iz prvog reda.

Veličković je savladao vrlo opasnog Nikolaja Aleksahina gušenjem u drugoj rundi. Ovo mu je bila prva borba u velter kategoriji, budući da se inače natječe u srednjoj, no nije bilo problema i Veličković je na 77 kilograma izgledao jako dobro. Kontrolirao je tempo borbe, izgledao jako dobro u stojci, da bi u drugoj rundi uspio doći u dobru poziciju u parteru, iz koje je svom protivniku uspio izvesti gušenje te doći do pojasa prvaka.

Do pobjede je došao i Vaso Bakočević. On je odradio dominantan nastup protiv Ivana Kazačenka, a na kraju su mu sva tri suca dodijelila sve tri runde. Vaso se sad, ukoliko mu se ne pojavi još koji nastup, može pripremati za borbu protiv Francisca Barria, koje je na rasporedu na jesen u FFC-ovom ringu.

Ukupno je održano 10 borbi, a u njih šest su slavili ruski borci. Od srrskih boraca, do pobjeda su još došli Darko Stošić i Milan Žerlaj.

Tesla FC 4 – rezultati borbi

Bojan Veličković def. Nikolaj Aleksahin – SUB (R2)

Milan Žerlaj def. Aleksej Ganenko – SUB (R1)

Alihon Umarov def Stevan Krnjić – TKO (R2)

Enver Salahadinov def Nikola Janjić – TKO (R1)

Magomed Gadži Gaparov des Stefan Bukumirić – KO (R1)

Magomed Ankalajev def Strahinja Denić – jednoglasna odluka sudaca

Oleg Zinoviev def Krsto Bukumirić – KO (R1)

Eldar Atajev def Aleksandar Ilić – jednoglasna odluka sudaca

Vaso Bakočević def Ivan Kazačenko – jednoglasna odluka sudaca

Darko Stošić def  Rizvan Kunijev – jednoglasna odluka sudaca

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI