“Terror” zakopao sjekiru sa slovenskim WFC-om: “Ćaća se vraća…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.05.2018 12:35h Autor:

Screenshot

Ivica Trušček se vraća u slovensku WFC promociju, organizaciju u kojoj je posljednji meč odradio još 2012. godine (WFC 17) i gdje je bio vjerojatno najpopularniji prvak.

“Terror” će nastupiti na WFC-u 19. svibnja i to protiv slovenskog veterana Marka Drmonjiča. O svom povratku je obavijestio na službenom Facebook profilu.

“Ultra jebena vijest. Nakon 6 godina ćaća se vraća u WFC. Danas nema spavanja. Ne znam kada sam zadnji put bio ovako uzbuđen radi borbe. Marko Dmonjič nemoj mi to pokvatiti. Znaš da te volim, ali prebit ću te kao da te mrzim. Ili ti mene. Jebiga kriva kategorija i ovaj put ali WFC je MOJ i trebalo bi me ubiti da stanem”, napisao je Truščeku uz svoju objavu.

Zanimljivo, hvatski borac se vraća u WFC nakon što se nije na pretjerano lijep način rastao sa slovenskom promocijom gdje je postigao najveće uspjehe u karijeri. Tamo je odradio čak 6 mečeva te je ubilježio tek jedan poraz protiv Dalibora Anastasova.

Kao prvak WFC-a je nastupao na gotovo svakoj priredbi, no nakon slavlja protiv Sergeija Churilova na WFC-u 17, Slovenci su mu se zahvalili na suradnji jer su smatrali da ne bi smio nastupati u drugim promocijama i gubiti mečeve u tolikoj količini. Dapače, Trušček je javno otkrio kako su mu “na prevaru uzeli pojas WFC prvaka što ga je snažno pogodilo”. Čini se kako su ipak “zakopali ratnu sjekiru” te ćemo popularnog Truščeka sada ponovno gledati u istoj organizaciji.

“Terror” u profesionalnoj karijeri ima 34 pobjede i 32 poraza, a slavio je u posljednja dva nastupa. Drmonjič ima 8-8. Obojica su nastupala i u FFC-u, a Truček je 2016. pokušao stići do pojasa prvaka u meču protiv Roberta Soldića. No ostao je prekratak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI