“Terror” Trušček ponovno postao WFC prvak!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.02.2019 13:13h Autor:

Photo: Instagram

U nedjelju je u slovenskoj Ljubljani održano 23. izdanje WFC-a. Publika je ukupno imala priliku vidjeti 10 mečeva što po pravilima slobodne borbe, što po pravilima profesionalnog boksa i kicboxinga.

Od deset mečeva, čak osam je završilo prekidima, pa borilački fanovi u dvorani Tivoli mogu biti zadovoljna viđenim. Bivši WFC prvak, legendarni Ivica Trušček, je ponovno postao šampoion u velter kategoriji. “Terror” je prekidom u prvoj rundi svladao Arbera Muratija te se ponovno okitio WFC-ovim zlatom. Ovo je Truščeku bila 38. pobjeda u profesionalnoj karijeri (uz 32 poraza).

U meču dva kicboxing veterana Murat Derbal je odlukom sudaca svladao popularnog slovenskog borca i glazbenika Denisa Chorchypa, a publika u Ljubiljani je mogla vidjeti i novi nokaut slovenskog “Bijelog Tysona” Harisa Aksaliča. On je u jedinom boksačkom profi meču svladao Mike Azaba prekidom već u prvoj rundi za drugu profesionalnu pobjedu ovog teškaša.

Valja svakako spomenuti odličan meč Nemanje Miloševiša i Marka Drmonjiča u kojem je slavio Milošević većinskom odlukom sudaca, kao i prvi poraz u karijeri za veliku slovensku nadu i člana zagrebačkog ATT-a Roka Krušiča. Od njega je bolji prekidom u drugoj rundi bio Carlo Vinci.

 

WFC 23:

Carlo Vinci def. Rok Krušič by TKO R2 (soccer kicks)
Samin Beik def. Neja Uranič by KO R2 (punches)
Nemanja Nikolić def. Igor Kuzmanović by TKO R1 (punches)
Jakob Nedoh def. Edoardo Lorenzetti by SUB (RNC) R1
Borislav Nikolić def. Nejc Preložnik by SUB (giljotina) R2
Luka Podkrajšek def. Tadej Dajčman by TKO (punches & soccer kicks) R1
Haris Aksalič def. Mike Azab by KO (punch) R1 (boks)
Nemanja Milošević def. Marko Drmonjić by MD (2x 29-28, 1x 28-28)
Ivica Trušček def. Arber Murati by SUB R1 (WFC Welterweight Championship)
Murat “Mury” Derbal def. Denis “Chorchyp” Porčič by UD (kikboks)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI