"Terror" Trušček: Htio je samo hrvati, ali nije Rus pa sam ga tukao dok nije tapkao!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.04.2015 20:56h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto/ Fight Site

Ivica "Terror" Trušček je u petak u Ljubljani stigao do još jedne važne pobjede pod banerom najbolje regionalne borilačke organizacije. Ovo mu je bila 50-a profesionalna borba u karijeri. Terror je u prvoj rundi svladao Mađara Laszla Soltesza te je došao na 5-1 rezultat u FFC-u. Najiskusniji hrvatski MMA borac se u svom stilu na Facebook profilu osvrnuo na meč u Ljubljani.

Status prenosimo u cijelosti:

"Srećom jučer je Mađar snizio kriterije… do sad je gubio samo od dobrih boraca. Htio je samo hrvati, ali nije Rus pa sam ga spriječio i tukao dok god nije tapkao. Malo sam se držao za štrik, ali tko ne vara, taj se ni ne trudi. Sad mi je score 5-1 (4KO) u FFC-u i ako budem kao normalan čovjek nastavio pobjeđivati, neće imati izbora nego mi dogovoriti meč za prvaka -70kg. Puno fala Luka Jelčić, Tilen Kolarič, Krešimir Merčep, Profightstore, Black Dragon Akademija, Forgy Att Zagreb, Mljekara EURO-MILK. i najviše FFC-u, Orsatu Zovku i Marku Petraku, bez kojih cele priče nebi ni bilo."

Trušček je u FFC-u izgubio jedino od Laszla Senyeia u borbi koja se održala u velter kategoriji. Za sada u FFC-ovoj lakoj kategoriji ima 5 pobjeda, što ga svrstava u kandidate za napad na titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI