“Terror”: Soldić mi je simpatičan, no to neće tako izgledati dok mu zabijam šaku kroz facu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 16:07h Autor:

Ivica Trušček

“Biti ili ne biti… FFC-27, 17.12. od 20:00 h u Areni Zagreb. Borba za velter prvaka u jednoj od najboljih europskih organizacija pred mojim prijateljima i obitelji. Pozivam sve koji prate sport, a pogotovo one koji ne prate, ali sam im ja bar malo važan u životu, da dođu u dvoranu gledati mečeve uživo jer ako ikad planirate ići na bilo kakav borbeni, sportski ili bilo kakav adrenalinski event uživo, ovo je taj jer su produkcija, muzika, light show, najave i same borbe takve da izgleda kao da se bore mali bogovi, a ne Ivek z Orehovca…”, ovim je riječima najaktivniji hrvatski MMA borac, Ivica “Terror” Trušček započeo dugačku objavu na službenom Facebooku kojom poziva sve svoje navijače da ga podrže na FFC-u 27 u Areni Zagreb koji slijedi za tri dana.

Trušček će u velebnoj dvorani pokušati stići do pojasa u velter kategoriji. Protivnik će mu biti mladi talentirani borac iz Bosne i Hercegovine s njemačkom adresom – Roberto Soldić. “Terror” je u obraćanju fanovima prognozirao dvoboj. I to u svoju korist!

“Tučem se protiv solidnog Roberta Soldića, koji ne samo da je mladi, ljepši i bogatiji, nego je i veći, jači i brži. Pas mater… Ali nije bolji i pametniji, a to je presudno. Imam više znanja i iskustva i zato ću ga uspjeti zajebati i pobijediti. Uostalom nemoguće je da izgubim pred mojim malim Terorima, cijelom obitelji i prijateljima i svim mojim ATT trenerima u kutu… On mi je stvarno drag i simpatičan, makar neće tako izgledati dok mu budem zabijao šaku kroz facu, ali to je istina i poslije borbe ću biti opet dobar prema njemu… Da se razumijemo i on bi meni glavu otkinuo u tih 15 minuta da može, to je jednostavno ime ove lude igre. Da živimo zauvijek, ne bih se borio, ali pošto ću i ovako i onako umrijeti, onda ću barem uživati dok sam tu, a boljeg osjećaja od prebiti profesionalnog MMA borca koji se mjesecima pripremao samo da me pobijedi pred mojom publikom, za mene nema (svaka budala ima svoje veselje)… Poslje seksa i sladoleda naravno.  Nikad se ne kladim jer nemam muda za to kao Truhan, ali da moram, stavio bih pare na 2R GnP TKO i kupovanje nove police za FFC pojas…”

Čitav post pročitatje na Ivičinom službenom Facebooku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI