Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Terror” prije povratka u Kninu: Borim se bez priprema i navijam za svog protivnika | Fight Site

“Terror” prije povratka u Kninu: Borim se bez priprema i navijam za svog protivnika

Vijesti iz regije 02.08.2017 12:41h Autor:

Ivica Trušček

Za borca koji se obično bori svaki mjesec, Ivica Trušček je napravio značajnu pauzu u svojoj MMA karijeri. “Terror” se vraća u borilište 4. kolovoza na priredbi u Kninu, što bi značilo da je pauzirao gotovo sedam mjeseci.

“Terror” predvodi drugi hrvatski Pancrase event u Kninu

Podsjećamo, vjerojatno najjaktivniji MMA borac u regiji (31-30) je u posljednjih šest mečeva doživio šest poraza, pa je odlučio stati na kočnicu i malo se odmoriti od slobodne borbe. No, ako ste mislili da se Trušček u međuvremenu promijenio, prevarili ste se. Radi se i dalje o borcu uvijek spremnom na šalu i to na svoj račun.

“U četvrtak idemo u Knin da bih se u petak navečer borio protiv Leona Vinarija Belišće. Još se nikad nisam borio protiv nekoga tko se NIKAD nije borio… ono uopće… baš nikad…. :/ Ne znam što da kažem na to. Da nisam zgubio zadnjih 5-6 borbi, bilo bi me sram, ali ovako…”, napisao je “Terror” na svom službenom Facebooku te je dodao:

“Ja osobno navijam za maloga, jer je očito totalni luđak. Barem dok ne uđemo u ring, a onda jebiga . Ako Road to Pancrase vodi preko njega, ja idem kroz njega… Ima još dosta zanimljivih borbi, pa tko voli… vidimo se u Kninu. Bori se moj drug i mladi ‘Terror’ Matija Kemenović protiv učenika od mog starog trenera Bana, pa ćemo vidjeti zanimljiv sudar stilova jer Matija boksa kao ja samo bolje, a ovaj hrva kao Ban samo gore. Hvala mojim dečkima kaj idu sa mnom te Forgyu i ATT-u na treninzima… Do toga dok mi Stipe nije zgnječio rebro prije mjesec dana, ali barem dolazi na meč. Borim se bez priprema i treninga, naravno ako zanemariš prethodnih 20 godina i gledaš samo zadnja 4 tjedna. Ako me slučajno Vinar iz dobrog starog vina presloži u ocat, barem je alibi spreman.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI