“Terror” predvodi drugi hrvatski Pancrase event u Kninu

Vijesti iz regije 01.08.2017 19:12h Autor:

Ivica Trušček/ Photo: Igor Mićić

Nakon nastupa Matije Blažičevića, Marka Burušića i Ante Radmana u Tokiju u travnju mjesecu pod okriljem jedne od najstarijih MMA organizacija “Road to Pancrase”, slijedi nam novi pancrase event u Hrvatskoj.

4.  kolovoza u povodu proslave Oluje u Kninu će se održati borilačka priredba pod nazivom “Road to Pancrase II”. Podsjetimo, japanska organizacija skautira mlade borce po cijelom svijetu, a sada će ponovno posegnuti za talentima iz Hrvatske. Prvi Pancrase event u Hrvatskoj se održao u Krapini, a pobjednici mečeva Matija Blažičević, Marko Burušić i Anto Radman su dobili priliku nastupiti u Tokiju. To se i dogodilo u travnju ove godine na Pancraseu 286 kada su sva trojica debitirali u ovoj “drevnoj” MMA organizaciji. Nažalost sva trojica su poraženi u svojim mečevima protiv vrlo teških japanskih protivnika.

Ovaj put će u Kninu nstupiti nekoliko poznatijih imena s regionalne scene, a ono koje se svakako najviše ističe jest hrvatskog MMA veterana Ivice Truščeka. “Terror” će se suočiti s za sada prilično nepoznatim Leonom Vinogradacom u glavnoj borbi večeri. Od ostalih poznatijih imena valja istaknuti ono Tončija Peruška iz Zelgovog “Trojan Gyma”. On će se u Kninu sučeliti s iskusnim i u posljednje vrijeme odličnim Zoranom Đođom.

U Knin dolazi i glavni menadžer Pacrasea Shinji Nishimura koji će također imati riječ prilikom odlučivanja koja će tri borca dobiti priliku na Pancraseovim priredbama u listopadu i studenom. Borbe se održavaju u sklopu proslave Dana Oluje na otvorenom ispred Osnovne škole Franjo Tuđman s početkom u 20 sati i 30 minuta u petak 4. kolovoza.

POPIS BORBI – KNIN, 04.08.2017

1. Andras Tengeri (Viena) vs Tomo Novosel (Zgb) – veterani, K1+93kg
2. Matija Kamenović (Kž) vs Nikola Rodić (Zgb) – seniori, MMA -66kg
3. Gregor Rakousky (Viena) vs Karlo Kopić (Knin) – juniori, K1-67kg
4. Branislav Došenović (Prijedor) vs Dejan Stefanoski (Skopje) –seniori MMA-84kg
5. Davor Kapović (Pakoštane) vs Damir Bošnjak (Zgb) – seniori, K1-75kg
6. Bojan Ilić (Skopje) vs Anđelko Kitić (Zgb) – seniori, MMA-93kg
7. Leonard Braunshofer (Viena) vs Filip Dilber (Knin) – seniori, K1-75kg
8. Zoran Đođ (Bjelovar) vs Tonči Peruško (Pula) – seniori, MMA-77kg
9. TBA vs Robert Brajković (Knin) – seniori, K1+93kg
10. Leon Vinogradac (Belišće) vs Ivica Trušćek (Kž) – seniori, MMA-70kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI