“Teror” Trušček: Priznajem Dancu da je favorit samo dok ne zatvore kavez!

Vijesti iz regije 29.08.2012 11:47h Autor:

Ivica Trušček i Nicolas Dalby

Poznati hrvatski MMA borci, Ivica Trušček i Matej Truhan otputovali su danas u danski Kopenhagen gdje će nastupiti u petak na priredbi Royal Arena 2. Trušček će za protivnika imati domaćeg i dalje neporaženog borca Nicolasa Dalbyja, a s obzirom da sjajan score koji Danac ima, ne čudi da su ga kladionice proglasile favoritom.

"Teror" je na svom službenom Facebooku prokomentirao s puno humora svoj nastup u Danskoj.

"Sutra mala, ali jaka ekipa leti u Kopenhagen na Royal Arena 2 priredbu. Borbe su u petak navečer izravno na danskoj TV, pa možete gledati."

"Borim se protiv Danca Dalbya koji još ne zna za poraz (8-0), pobijedio je trojicu koja su do toga bila neporaženi, što znači da nema napumpan skor. Teško da ću ja to promijeniti. Favorit je 3 naprema 1 na kladionicama, ali ja mu to priznajem samo do dok ne zatvore kavez, poslije toga ga jedino sudac može spasiti", poručio je Trušček i dodao:

"Mislim da je moguće da će on biti prvi koji će me nokautirati, no isto tako i ja mogu biti prvi koji će ga pobijediti. Vidjet ćemo. Pobijedio sam tehnički puno bolje borce od njega, ali ne i veće… Kondicije imam, to je najvažnije."

Truhana u Bromby Hallen dvorani čeka bosanskohercegovački borac Damir Hadžović. Ovaj 26-godišnjak je u profesionalnoj karijeri ubilježio četiri pobjede i dva poraza, no valja naglasiti da je izgubio u posljednja dva nastupa. I naš je "DoKoske" u zadnjem meču poražen od Shamkhala Kerimova u Moskvi, no oni koji se sjećaju tog dvoja znaju da su suci pogriješili jer se radilo u slučajnom sudaru glavama zbog kojeg Truhan nije mogao nastaviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI