Teo Mikelić nakon poraza: Išao sam na sve ili ništa, bio je odličan meč

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.11.2015 09:33h Autor:

Teo Mikelić (foto:Glory)

Hrvatski borac Teo Mikelić nije uspio ostvariti pobjedu na jučerašnjem Glory 25 eventu, no on je zadovoljan svojim nastupom, kao i samom borbom. Kaže kako je pobjednika odlučilo jedno brojanje iz druge runde.

Teo je borio protiv Anatolya Moiseeva iz Rusije i bio je to meč koji je otvorio jučerašnji program u Milanu. Odrađene su sve tri runde te je Rus slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali nešto više o samom meču rekao je Teo statusom na svom Facebook profilu, odmah nakon završetka meča.

"Izgubio sam sudačkom odlukom nakon tri runde ubijanja. Rušio me u drugoj rundi, a u trećoj sam išao na sve ili ništa, bio sam bolji, no nije bilo dovoljno. Sve u svemu, bio je odličan i izjednačen meč, a presudilo je brojanje. Jedva čekam snimku", napisao je Teo te je ostavio dojam da je dobro raspoložen unatoč porazu.

Momak iz Pule je mlad borac koji svakim svojim mečem napreduje i ovo sigurno nije njegova posljednja prilika u Gloryu, posebno jer je u oba meča pokazao veliko srce te neizmjeran talent. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI