Tešanović pregazio favoriziranog Rusa!

Vijesti iz regije 22.03.2014 16:47h Autor:

Dragan Tešanović

Srpski borac je na najbolji mogući način predstavio Srbiju u Rusiji. On je jučer 21. ožujka usred Moskve nokautirao favoriziranog Rusa i to u trećoj rundi.

Popularni Gagi se na borilište vratio poslije dvije godine pauze i nedovoljno pripremljen otišao u Rusiju, jer je, kako sam kaže, prekasno saznao za meč. Dan ranije uspješno je prošao vaganje u Moskvi gdje je trebao ukrstiti rukavice s Arturem Alibulatovim (Dagestan) sa skorom 12-2.

Draganu je u zadnjem trenutku promijenjen protivnik koji se ozlijedio, pa je umjesto Artura Albulatova ''uskočio'' vrlo sličan borac s čak i istim skorom.

Gagi je u meč ušao pod dozom nervoze zbog svega što mu se događalo, pa ga je u prvoj rundi to koštalo te je ozlijedio šaku.  Tada kreće, kako kaže, ''borba za život, jer u životu nije radio s tvrđim borcem''. Počinje famozna treća runda, a Gagi pogađa koljenom, koje je bilo kobno po Rusa. Nakon udarca Rusu se otvorilo čelo, sudac prekida, pa je domaći borac morao napusti ring, a Gagija iznose iz njega, ali kao pobjednika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI