Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Talijani prljavom igrom pokušali ukrasti pobjede Slovencima! | Fight Site

Talijani prljavom igrom pokušali ukrasti pobjede Slovencima!

Vijesti iz regije 20.10.2012 07:59h Autor:

Netočni Sherdog profil Krušiča

Lemmy Krušič i Nejc Sriča ovog su tjedna umalo ostali bez svojih u kavezu zasluženih pobjeda. Na Sherdogu im je umjesto pobjede osvanula crvena oznaka poraza.

Sherdogova baza MMA boraca definitivno je najbolja na svijetu i jedan od, bez prevelikog pretjerivanja, značajnijih dijelova MMA svijeta. Njihovim podatcima koriste se apsolutno svi, pa su podatci navedeni na njoj nerijetko od izuzetne važnosti za same borce.

Prije tjedan dana dva slovenska borca nastupila su u Firenci u Italiji. Nejc Sriča uspio je slaviti prekidom, dok je Lemmy Krušič ušao u slovensku MMA povijest kao njihov prvi borac koji je stigao do deset pobjeda. No, Talijani su igrali prljavo i Sherdogu poslali netočne podatke te su i Sriči i Krušiču ubilježeni porazi.

Nepravda ipak nije prošla nezapaženo, pa su podatci ubrzo ispravljeni, a na Talijanima ostaje zaista velika mrlja zbog ovog izuzetno nekorektnog poteza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI