Talenti sa svih strana Europe love ugovor s FFC-om, a sve predvode Sanchez i Bekavac!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.02.2014 16:14h Autor:

FFC Futures 1

Final Fight Championship kreće u lov na mlade talente iz cijele Europe, a prvi FFC Futures event na rasporedu je 01. ožujka u sportskoj dvorani u Opatiji. No, osim što će se u finalnim glavnim borbama uz TV prijenos Hrvatskoj i svijetu predstaviti svi finalisti turnira osmorice u ukupno deset kategorija, prestiž mečeve će odraditi i neka od najpoznatijih FFC-ovih imena. U večernjem programu gledatelji će imati priliku vidjeti ukupno čak 12 odličnih profesionalnih mečeva

  • glavna MMA borba: Eddie Sanchez VS Stipe Bekavac
  • glavna kickboxing borba: Ivan Stanić VS Patrick van Rees
  • 12 profesionalnih mečeva u večernjem dijelu eventa
  • vrhunska produkcija FFC-a
  • ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kn (tribina gore) i 70 kn (tribina dolje)

MMA dio kroz super-borbu predvodit će, kao što smo već ranije najavili, bivši UFC-ov borac i nekadašnji Cro Copov protivnik Eddie Sanchez te jedan od najboljih hrvatskih MMA poluteškaša Stipe Bekavac. Sanchez je ljubiteljima slobodne borbe itekako poznat zahvaljujući tome što je dulje vrijeme bio član najbolje svjetske MMA organizacije, a upravo je on zaželio "dobrodošlicu" Cro Copu prilikom prvog ulaska u OFC-ov oktogon, dok Bekavac spada među najopasnije MMA borce u poluteškoj kategoriji u državama naše regije.

Glavna super-borba kickboxing dijela je okršaj između bivšeg WBC Muay Thai prvaka svijeta Ivana Stanića, inače domaćeg borca koji je također poput Bekavca stiže iz OFC-a, a protivnik mu je opasni Patrick Van Rees. Nizozemac je također izvorni Muay Thai borac, u toj je disciplini osvojio više titula, uključujući i Prvenstva Nizozemske u Muay Thaiju, što je svakako uspjeh vrijedan isticanja s obzirom na to da je ostvaren u državi iz koje dolazi veliki dio najboljih boraca svijeta. U svojoj profesionalnoj K1 karijeri Van Rees je odradio točno 32 borbe te je u njih čak 25 ubilježio pobjedu.

Osim dvije spomenute super-borbe, u sportskoj dvorani Marino Cvetković u večernjem glavnom programu uz standardnu vrhunsku produkciju na kakvu su fanovi FFC-a već naviknuli, nastupit će također 20 boraca sa svih strane Europe koji će se tijekom dana kroz četvrtfinalne i polufinalne mečeve izboriti za nastup u finalu u sklopu glavnog dijela eventa, a pobjednici osiguravaju poziv na veliki FFC-ov event u zagrebačkoj Areni krajem godine.

Ulaznice za FFC Futures 1 naći će se u pretprodaji od subote 15.02. po cijeni od 50 i 70 kuna, dok će na dan eventa cijene ulaznice biti 20 kuna skuplje. Naravno, u ponudi su također VIP i Golden Circle ulaznice čije se cijene kreću od 100 kuna pa naviše, a informacije o njima moguće je dobiti kontaktom na e-mail [email protected] ili broj mobitela 098 700 000.

Prodajna mjesta su Monokini Opatija, Beto Matulji, Kavana Lovran i Dallas Music Shop u Rijeci te dvorana OFC-a u sportskoj dvorani Opatija za VIP i Golden Circle ulaznice.

Ulaznice vrijede za cijeli dan, pa gledatelji mogu pratiti mečeve već od 9 sati ujutro kada se održavaju četvrtfinalne borbe, odnosno od 14 sati kad su na rasporedu polufinala. Finalne borbe svih turnira osmorice, njih ukupno deset, započinju u 20 sati u sklopu glavnog večernjeg programa koji će se moći pratiti uživo na Fight Channelu, ali i brojnim TV postajama diljem svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI