Svjetski mediji: Hoće li Cro Cop ponoviti povijest u Moskvi?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2013 09:35h Autor:

Screenshot

Najava revanša između Mirka Filipovića i Aleksandera Emelianenka izazvala je iznimno velik interes među borilačkim fanovima ne samo u našoj regiji, već je to bila jedna od najzanimljivijih MMA vijesti u cijelom svijetu tijekom ponedjeljka.

Praktički da nema borilačkog medija koji nije objavio informaciju da će se hrvatski i ruski borac ponovno naći u ringu nakon što su se već jednom borili u legendarnom Prideu kad je Cro Cop slavio zahvaljujući svom legendarnom high kicku.

Većina medija zabavlja se predviđanjem hoće li se povijest ponoviti, može li Cro Cop još jednom podsjetiti na svoje najsjajnije dane kad je bio strah i trepet u Japanu.

MMA Mania: Sve u svemu ovo je jedna od boljih borbi za obojicu uzevši u obzir faze njihovih karijera. Aleksander je i dalje dovoljno snažan da ugasi Cro Copa, ali jednako tako je lako moguće da bude suprotno. S rukavicama od samo četiri unci sve je moguće, pa kao i to da se možda ponovi povijest.

Fighters Only: Navodno će revanš održati u listopadu ili studenom, izvještava hrvatski portal Fight Site, u organizaciji ruske promocije Legend koja je nedavno donijela meč Badr Hari VS Zabit Samedov.

Gracie Mag: Meč koji će se održati tijekom jeseni donosi okršaj legendarnih Cro Copa i Aleksandera Emelianenka. Rus u posljednjih šest borbi ima pet pobjeda i jedan poraz, dok se za Mirka smatralo da je djelomično umirovljen kad su u pitanju MMA borbe nakon napuštanja UFC-a te posvećivanja K-1 karijeri, ali čini se da još uvijek nije kraj.

Cage Potato: Nakon što se otkrilo da će se održati revanš između Cro Copa i Aleksandera počeo sam 'guglati+ poput desetogodišnje curice o njihovoj prvo borbi. Meč će se održati tek pred kraj godine, ali radi se o odličnoj stvari.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI