Svjetski mediji: “Cro Cop se vratio u solidnoj formi, sjekućim laktom je riješio Martineza”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 12:15h Autor:

Martinez vs. Filipović

I svjetski borilački mediji izvještavaju o novom trijumfu i produženju niza nepobjedivosti legendarnog Mirka Filipovića. Tako mu je ugledni MMAJunkie posvetio čak dva teksta nakon pobjede na RIZIN-u 13 protiv Roquea Martineza proteklog vikenda.

“Nakon što je većinu godine proveo izvan stroja radi operacije koljena, Cro Cop se vratio u akciju i izgledao je kao da je u solidnoj formi protiv Martineza”, stoji u tekstu na MMAJunkieju te se dodaje:

“Bacio je velik broj udaraca nogom, što mu je zaštitni znak, ali na koncu je zapravo presudio jedan vrlo precizni lakat koji je označio kraj meča. Kada su bili u klinču u kutu ringa, Cro Cop je bacio sjekući lijevi lakat koji je otvorio rupu na Martinezovom čelu. Čitava poplava krvi je krenula istog trenutka, a nakon što je sudac prekinuo akciju, liječnik pored ringa je rekao da ne može nastaviti.”

U tekstu se također navodi da je ispred Filipovića tek jedna jedina borba – ona već ranije zakazana na Staru godinu. Doduše, Mirko je u međuvremenu za Večernji list izjavio kako još ništa nije sigurno i da u ovom trenutku ne zna što će se događati u 2019. godini.”

“Martinez je bio frustriran radi odluke o kraju meča, ali to nije previše brinulo Cro Copu koji tvrdi da mu je preostala tek jedna borba u MMA karijeri. Namjerava je odraditi na RIZIN-ovoj priredbi na Staru godinu u prosincu”, zaključuje se u tekstu.

I mnogi drugi svjetski mediji pišu o vrlo dobrom nastupu Filipovića s obzirom na to da je tek nedavno odradio operaciju koljena i da mu je ovo prvi meč nakon rehabilitacije.

Na ovom LINK-u možete pogledati galeriju fotografija iz dvoboja Cro Cop vs. Martinez!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI