Svjetska prvakinja Helena Jurišić primljena u uredu gradonačelnika Splita (FOTO)

Vijesti iz regije 24.05.2018 19:09h Autor:

Helena Jurišić

Dokazani sportski grad kao što je Split jednostavno nije propustio priliku da obilježi to što među svojim sugrađanima ima svjetsku prvakinju. Tako je Helena Jurišić danas primljena u gradskim prostorijama, gdje joj je uručeno posebno priznanje.

Jurišić je do velikog uspjeha došla prošlog tjedna u meksičkom Cancunu, gdje se održalo svjetsko muay thai prvenstvo. Nakon što je prije šest mjeseci osvojila naslov WAKO svjetske prvakinje, sada mu je pridodala i ovaj, osvojen u još jačoj konkurenciji. Već joj je jučer na splitskom aerodromu organiziran doček od strane prijatelja i kolega iz kluba, a danas je uslijedilo ono još značajnije.

Kao što možete vidjeti na slikama kojima se Helena pohvalila, pripala joj je zlatna plaketa grada, koju su joj uručili splitski dogradonačelnici, Jelena Hrgović i Nino Vela. To je jedno od vrjednijih priznanja najvećeg dalmatinskog grada, posebno ako se gleda na uspjehe u sportu. A Helena zapravo još uvijek nije dala niti dio onoga što može, odnosno u profesionalne vode je tek dijelom zakoračila.

To je bilo prije godinu i pol dana, kada je u Budimpešti nastupila na Bellatorovom eventu te je upisala pobjedu. Nažalost po nju, idućeg nastupa u toj promociji za sada još uvijek nije bilo, što ne znači da je Bellator neće angažirati za neki od svojih idućih europskih kickboxing evenata. U međuvremenu će Helena nastaviti trenirati u svom klubu “Mornar” te osvajati trofeje kao što je dokazala da može.

Ispod teksta možete pogledati nekoliko fotografija koje je podijelila, a ukoliko vas zanima više, pogledajte “Insta story objave” na njenom Instagram profilu. Tamo se nalaze i dva videa s jučerašnjeg dočeka.

Današnji prijem kod gradonačelnika. Hvala gradu Splitu! ❤️ #fighter #muaythai #worldchampion #fashionstyle #proud #split #croatia #mayor #thankyou

Objavu dijeli Helena Jurišić (@helena_jurisic)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI