Sve spremno za sutrašnji spektakl u Splitu! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2012 14:36h Autor:

Bajić Team & Ameno Fight Night

Danas u podne u Splitu je održana konferencija za novinare i službeno vaganje boraca koji nastupaju na sutrašnjem borilačkom spektaklu u Splitu.

Bajić Team & Ameno Fight Night sutra će splitskoj publici definitivno ponuditi mnogo uzbuđenja, ako je suditi po konferenciji za medije i službenom vaganju koje je održano u bowling centru Octopus u Splitu. Posebno je bilo napeto tijekom stare-downa između Ivana Stanića i njegova protivnika, koji se nakon početnog normalnog poziranja fotografima počeo unositi u facu borcu Opatija Fight Cluba, pa će definitivno biti vrlo zanimljivo pogledati njihov sutrašnji meč.

Kad je u pitanju glavna borba večeri između Zlatka Bajića i Wendella Zaalmana za Enfusion pojas svjetskog prvaka do 80 kilograma prisutnima je posebno u oko upala prilično velika razlika u visini. Zaalman je znatno niži i to je nešto što bi vrlo lako moglo presuditi u samoj borbi. Nizozemski borac očito se vrlo dobro spremio, spomenuo je da je analizirao Bajićeve snimke i najavio je žestoku borbu.

Organizator je imao problema, dva su borca nažalost otpala u posljednji trenutak, a promijenjena je i protivnica Nevenki Mikulić.

Ulaznice se mogu u pretprodaji po cijeni od 50 i 80 kuna kupiti u sustavu Eventim ili na dan meča na blagajni SC Gripe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI