Suzukawa Cro Copu predložio obračun "golim rukama"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.12.2012 11:34h Autor:

Inoki Genome event

Mirko Filipović i Igor Jurković sa svojim timovima su noćas po hrvatskom vremenu sigurno sletjeli u Tokijo gdje će hrvatski dvojac odraditi svoje mečeve na Staru Godinu.

Cro Cop je imao neke obaveze prema organizatorima, a zatim su borcima objašnjena pravila mečeva Inoki Federacije prema kojima će se boriti u ponedjeljak. Tako će dvoboj Cro Copa i Suzukawe biti održan po svojevrsnoj mješavini UFC i Pride pravila koja uključuju upotrebu laktova, kao i "stompove" (gaženje po glavi dok je borac na podu). Takva pravila u kombinaciji s ringom će sigurno odgovarati našem borcu koji nikada nije skrivao da se u takvom okruženju najbolje osjeća.

Fight Site je saznao i zanimljivu informaciju prema kojoj je "Bad Boy" Suzukawa izazvao Cro Copa na obračun bez rukavica, a kada je Filipović rekao da pristaje na bilo kakav meč, Japanac se ipak očekivano ekspresno predomislio. Meč će tako biti održan u formatu tri runde po pet minuta sa standardnim MMA rukavicama i već opisanim pravilima.

Prijenos uživo priredbe iz Tokija možete gledati na Fight Channelu 31. prosinca s početkom u 8:00h. Cro Copov meče je na rasporedu oko 10.30h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI