Sutra u Zagrebu započinje veliki Cro Copov seminar

Vijesti iz regije 18.10.2012 19:51h Autor:

Mirko Filipović

Sutra u Zagrebu napokon započinje dugo najavljivani i čekani K-1 i MMA seminar kojeg će održati najbolji hrvatski borac Mirko Filipović.

Seminar koji je zahvaljujući Cro Copovoj susretljivosti u potpunosti besplatan za svih 50 sudionika, a koji dolaze iz cijele regije, započet će sutra u 11 sati u dvorani novoosnovanog Muay Thai kluba Zagreb na čijem se čelu nalazi borac Srđan Špirk.

Spomenuti prvi trening služit će ponajviše za međusobno upoznavanje svih sudionika, a navečer u 18 sati u dvorani Kineziološkog fakulteta započinje "pravi" program. Kao što je već ranije bilo najavljeno, Cro Cop će pokušati sa svakim sudionikom barem malo osobno raditi, pa nema sumnje kako će svima njima to biti zaista nezaboravno iskustvo. Polaznici će moći saznati iz prve ruke također sve o Mirkovom načinu prehrane, trenažnom procesu, odmoru i svemu ostalom bitnom za karijeru profesionalnog borca.

"Svi će dobiti na poklon službenu majicu seminara Cro Cop Teama, kao i diplome na kraju, a imat ćemo također službenog fotografa. Nekoliko dana nakon seminara svima ćemo na kućnu adresu poštom poslati CD s fotografijama", otkrio nam je organizator Stipe Glavica, koji i nakon ovog seminara ima prilično velike daljnje planove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI