Sutra sjajan event u Trstu: Nastupaju Fabjan, Vorkapič, Di Marco, Blažičević i mnogi drugi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.06.2015 19:13h Autor:

dio plakata

Sutra je na rasporedu sjajan borilački event u talijanskom Trstu, koji će donijeti MMA, kickboks i muay thai borbe, a na programu se nalazi nekoliko sjajnih boraca iz regije, također i članova FFC-a.

Event se zove Trieste Fightnight i sadrži sedam borbi, iako se prvobitno planirani program trebao razlikovati te su u MMA borbama trebali nastupiti, između ostalih, i Marko Drmonjič te Bor Bratovž. Na kraju će publika popratiti tri MMA borbe te po dvije kickboks i muay thai borbe.

U MMA dijelu će nastupiti i hrvatski predstavnik Matija Blažičević. Član zagrebačkog ATT-a borit će se protiv Valeriua Mirceje. Iako bi se po imenu reklo da je riječ o Rumunu, ovaj je momak vodi kao talijanski borac, a njegov sherdog skor donosi samo jednu borbu, gdje je upisao poraz armbarom, u veljači ove godine. Blažičević nas je sve oduševio prošlo ljeto, kad je pokazao veliko srce u FFC borbi protiv Darka Banović, no unatoč tome je upisao poraz. Posljednju borbu odradio je prošli mjesecu, kad je slavio u Zagrebu na NFC eventu.

Druge dvije MMA borbe donose susrete Adisa Dadovića protiv Rudolfa Pavlina te Emanuelea Palombia protiv Ivana Brguljana, borca iz opatijskog Fight Cluba, koji se prošle godine vratio borbama nakon petogodišnje pauze te je tad slavio u svom povratničkom meču.

Najzanimljivija borba muay thai dijela će sigurno biti između slovenske legende Mirka Vorkapiča i Angela Leonzia, a po tajlandskim pravilima sučelit će se i Bobo Huyer protiv Jakuba Gazdika.

Imena sigurno najjači je ipak kickboks dio. Sjajnu borbu nam već po imenima obećava okršaj Alena Štritofa i Fabia Di Marca, talijanskog borca kojeg pamtimo iz fantastičnog FFC meča protiv Tea Mikelića. Posljednji meč je onaj u kojem će nastupiti slovenski Rocky, Miran Fabjan. Njega čeka Giuseppe De Domenico, a meč će se održati u kategoriji do 81 kilogram.

Medijski pokrovitelji cijelog ovog događaja su Fight Site i Fight Channel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI