Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Superteškaš Marko Milun u finalu europskog prvenstva do 22 godine | Fight Site

Superteškaš Marko Milun u finalu europskog prvenstva do 22 godine

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2018 00:30h Autor:

Marko Milun

Hrvatska ima dva finalista na europskom prvenstvu do 22 godine kojne se održava u Rumunjskoj. Nakon što je ranije svoje mjesto u finalu našao Leo Cvetković, sada mu se pridružio i Marko Milun.

Milun je za finale boksao protiv favoriziranog Rusa Vladislava Muravina te je odradio vrlo hrabar meč, gdje je tražio akciju i gdje je imao uistinu sjajnih trenutaka. Znao je da za pobjedu morati biti agresivan i to je radio te je vjerojatno na taj način uspio uvjeriti dva suca da mu daju pobjedu u ovom vrlo izjednačenom meču. Metoda kojom se plasirao u finale bila je pobjeda podijeljenom odlukom sudaca te će Milun sutra krenuti po zlatu u meču protiv Aziza Abbesa Mouhidiinea, koji je do svog mjesta u finalu također došao podijeljenom odlukom.

Meč Marka Miluna možete pogledati kao posljednji u priloženom videu, dok njegovog protivnika možete provjeriti meč prije. Ukoliko želite pogledati ranije održani meč i pobjedu Lea Cvetkovića, on se nalazi nakon jedan sat i 50 minuta ovog videa.

Oba naša boksača nastupaju sutra, a o terminima mečeva ćemo vas obavijestiti naknadno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI