Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Supertalentirani Ivan Ćosić došao do velike pobjede u Čečeniji (VIDEO) | Fight Site

Supertalentirani Ivan Ćosić došao do velike pobjede u Čečeniji (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2018 19:40h Autor:

Ivan Ćosić

Sjajne vijesti dolaze iz Čečenije, gdje je jučer nastupio 20-godišnji hrvatski MMA borac, Ivan Ćosić. Ovaj član UFK Trešnjevka borio se na eventu “Berkut Young Eagles”, eventu u organizaciji promocije ACB, na kojem su nastupali mladi borci iz cijele Europe.

Berkut Young Eagles zapravo je serija evenata koji se održavaju u ACB-ovom centru, tj. njihovoj dvorani, u gradu Tolstoy Yurt, dvadesetak kilometara od Groznya, glavnog čečenskog grada. Ivan je tamo dobio priliku boriti se protiv svog vršnjaka, ruskog borca Mikhaela Pirogova. Njihova borba dio je uvodne runde BYE Grand Prix turnira u srednjoj kategoriji.

Hrvatski borac u njoj je u potpunosti opravdao svoj talent, koji je pokazao već u svoje prve dvije MMA borbe, kada je na NFC eventima došao do pobjeda nad puno iskusnijim Zoranom Đođem i Hrvojem Martićem. Borbu je otvorio sjajno obranjenim rušenjem, nakon čega slijedi vrlo dobar rad na nogama te jedan direkt kojim protivnika nakratko šalje na pod. Rus je bio uzdrman te se pokušao oporaviti kroz klinč, no Ivan se izvlači i ponovno odlično radi. Krajem treće minute, on je taj koji ruši i dolazi u gornju poziciju, gdje počinje raditi na prilici za završiti borbu. Uslijedila je serija udaraca, ali onda u trenutku Ivan hvata ruku na kojoj svom protivniku radi polugu, key lock ili popularno zvanu americanu, čime ga je prisilio na tapkanje.

Ovo je četvrta pobjeda u karijeri za ovog velikog hrvatskog MMA talenta, koji je sjajno iskoristio priliku naći se na ovoj seriji evenata, nastalom s ciljem za dati priliku mladim borcima da se iskažu te da neki od njih dobiju priliku nastupati na pravim ACB eventima. Ćosić je sada našao svoje mjesto u četvrfinalu, a obavijestiti ćemo o protivniku i održavanju idućeg meča čim nam ta informacija bude poznata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI