SuperKombat World Grand Prix na Opatija Fight Nightu 6

Vijesti iz regije 06.09.2013 13:47h Autor:

Irimia, Pagal, Kranjčec i Zdelar

Organizatorski odbor Opatija Fight Nighta još je sredinom ljeta praktički krenuo s organizacijom novog eventa izradom brošure na 16 stranica, a sad polako i određene suradnje poprimaju konkretnije obrise.

Proteklih dana vođeni su razgovori između Opatija Fight Cluba i rumunjske kickboxing organizacije SuperKombat o nastavku suradnje, koja je načelno dogovorena još ranije ove godine odmah nakon završetka vrlo uspješnog Opatija Fight Nighta 5.

Čelnici SuperKombata potvrdili su kako će vrlo rado još jednom ući u partnerstvo s OFC-om prilikom organizacije Opatija Fight Nighta 6 koje će se održati 1. ožujka 2014. godine.

Ovog puta u planu je u sklopu OFN-a 6 održavanje SuperKombat World Grand Prixa, najvišeg ranga eventa koji radi ta rumunjska organizacija i na kojima nastupaju neki od najboljih boraca svijeta. Sve to uživo bi pratile kamere Eurosporta International i Eurosporta Asia – Pacific koje bi emitirale u čak 75 država diljem svijeta, ali i još neke inozemne TV postaje koje su dostupne primjerice u SAD-u i Kanadi.

Konkretna imena boraca koji bi mogli nastupiti na OFN-u 6 još uvijek nisu poznata, ali očekuje se kako bi već tijekom jeseni moglo biti poznato više informacija i po tom pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI