Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SuperKombat kreće s europskim kvalifikacijama u Opatiji! | Fight Site

SuperKombat kreće s europskim kvalifikacijama u Opatiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.01.2013 21:58h Autor:

Opatija Fight Night

Jedna od najboljih K-1 organizacija na svijetu, rumunjski SuperKombat, početkom siječnja najavila je da kreće sa svojom velikom potragom za novim svjetskim talentima koji bi u nadolazećim godinama mogli postati dio elitnog kruga boraca u teškoj kategoriji.

Tijekom idućih otprilike mjesec dana diljem Europe održat će se nekoliko javnih proba koje će biti u obliku sparinga u dvoranama borilačkih klubova, prve takve najavljene probe održat će se u Grčkoj, Engleskoj i Njemačkoj. U sklopu svoje potrage, SuperKombat će održati službene kvalifikacije, a prve za područje cijele Europe će se održati upravo u Hrvatskoj na borilačkom spektaklu Opatija Fight Night 5 koji će se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner održati 23. veljače 2013. godine.

Tom prilikom osam talentiranih i probranih K-1 boraca u kategoriji iznad 95 kilograma iz cijele Europe, a svoje predstavnike će imati i države u regiji, moći će dokazati u borbi pod kristalnim lusterima zaslužuju li poziv SuperKombatovog predsjednika Eduarda Irimije u jednu od najbrže rastućih borilačkih organizacija na svijetu.

Službeni partner SuperKombata za našu regiju u ovim kvalifikacijama je Opatija Fight Club koji će u suradnji sa SuperKombatom odabrati četiri do pet boraca iz regije i oni će biti suprotstavljeni borcima iz ostalih dijelova Europe. Borci koji će biti zainteresirani za nastup u SuperKombatu, a za koje neće ovom prilikom biti mjesta u službenim kvalifikacijama, moći će se uključiti također u javne probe u Hrvatskoj, čiji će datum i lokacija održavanja biti uskoro objavljeni.

SuperKombat je u protekle dvije godine već od više boraca anonimnog statusa u borilačkom svijetu stvorio prave zvijezde koje su danas sastavni dio najvećih borilačkih spektakala na svijetu te će u Opatiji tražiti upravo borce kojima bi nastavili taj svoj fantastičan rad.

Na Opatija Fight Nightu 5 bit će održano ukupno 12 borbi, a OFC je najavio da će uskoro objaviti detaljnije informacije o cijelom projektu, kao i kompletan popis borbi, koje će uključivati borce sa svih strane Europe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI