Superior FC prvak ovaj vikend drži dva seminara u Sarajevu

Vijesti iz regije 09.11.2017 12:48h Autor:

Photo: Facebook

Član slavnog AllStars Gyma u švedskom Stockholmu i Superior FC prvak, Edgars Skrivers, će ovog vikenda održati dva seminara u Sarajevu.

Prvi je na rasporedu u subotu 11. studenog, a tema će biti Thai Boxing, drugi će uslijediti dan kasnije, u nedjelju 12. studenog, a tamo će podučavati hrvanje i grappling.

Razlog dolaska u Sarajevo ovog sjajnog borca, koji je nedavno pobijedio i našeg Antuna Račića u Superior FC borilištu, je prijateljstvo s bivšim FFC prvakom Ahmedom Vilom. Dvojac, naime, trenira zajedno u švedskom AllStarsu te “tom vezom” Skrivers stigao u Bosnu i Hercegovinu.

26-godišnji Latvijac u profesionalnoj karijeri ima 12 pobjeda i 5 poraza, te je jedna od najvećih nada švedskog AllStarsa.

Sve zaniteresirane za seminar je pozvao i Ahmed Vila…

“Za sve ljude koji treniraju Muay Thai, Kickboxing i MMA, pozivam vas na prvi dan seminara sa Edgarsom Skriversom, u subotu 11.11.2017, sa početkom od 10:30 do 13:00. Radit će se napredne tehnike koje mogu proširiti vaš repertoar. A za one koje više zanima grappling i hrvanje mogu doći 12.11 od 10:30 do 13:00 Edgars će pokazivati tehnike koje su specifične za američko folk style hrvanje. Hvala Ermin Hodzic Damir Kulovic Dzevad Muftic Srđan Bašić Almir Kasalo za podršku, i vidimo se u subotu!”stoji u Vilinom pozivu.

Cijena seminara je 40 konvertibilnih maraka za dva dana, odnosno 20 za samo jedan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI