“Submission dana”: Pogledajte prvu Ishiijevu pobjedu pod hrvatskom zastavom (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 13:07h Autor:

Screenshot

Japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii je nastavio nizati pobjede od kada se pridružio timu Mirka Filipovića u zagrebačkim Gajnicama. Zanimljivi i simpatični olimpijski judaš je slavio protiv Rokasa Stambrauskasa na GMC 17 eventu u njemačkom Düsseldorfu, koji se održao prije tjedan dana.

Izvorno japanski borac, koji je ovog puta nastupio pod hrvatskom zastavom, došao je do pobjede prekidom “prisiljavanjem na predaju” u prvoj rundi. Ishii je svog protivnika uhvatio “u škare”, ali to nije bio jedini Stamburauskasov problem u tom trenutku. Naime, majstor “grapplinga” je svom protivniku imao i “kimuru” na lijevoj ruci što je u konačnici dovelo do brze predaje.

Nakon pobjede je održao obećanje i sav novac zarađen od meča je donirao u humanitarne svrhe, točnije odlučio ga je darovati djeci u Nazorovoj.

Ovih dana se pojavio i video čitavog meča protiv Stambrauskasa sa GMC-a 17 na YouTube servisu. Što reći osim da uživate u ovom vrhunskom potezu i općenito sjajnoj predstavi sada zagrebačkog MMA majstora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI